Recruitment & Communication Specialist Verkoop
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
3 dagen geleden
source : Jobat

De juiste medewerker op de juiste plaats, daar staan we voor bij Colruyt Group. Voor alle bedrijven in onze groep selecteren we een gevarieerde mix van profielen.

Als Recruitment & Communication Specialist bepaal je mee onze rekruteringsactiviteiten. Zo kunnen we steeds het beste talent aantrekken.

Als Recruitment & Communication Specialist bepaal je, in overleg met een team van recruiters, de rekruteringsstrategie voor de verkoopsprofielen van de verschillende winkelformules binnen Colruyt Group, zoals Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Dreamland, Bio-

Planet, CRU Door jouw uitgebreide kennis van verkoopsprofielen begrijp je goed hun leefwereld en communiceer je onze employer brand overtuigend naar deze doelgroep.

Je onderzoekt en optimaliseert de candidate journey van onze sollicitanten waardoor je hun beleving rond Colruyt Group nog verbetert.

Je beheert het rekruteringsplan in samenwerking met ons intern communicatiebureau (CCX). Hiervoor maak je briefings van je rekruteringsstrategie, woon je redactievergaderingen bij, beheer je de budgetten en volg je mee de resultaten op.

Met je collega’s van CCX vertaal je jouw communicatiestrategie naar relevante content voor je doelgroep.

Je bouwt een breed netwerk uit van externe contacten door jobbeurzen te bezoeken en ook zelf jobevenementen te organiseren voor Colruyt Group.

Ten slotte geef je adviezen over nieuwe jobboards en onderhoud je nauwe contacten met selectie- en interimkantoren die zich toespitsen op marketingprofielen.

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Ervaring Je hebt ervaring in rekrutering en selectie of in marketing en employer branding.

Vlotte omgang Je communiceert en onderhoudt nauwe contacten met interne collega’s en externe partners. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en je kan vlot en professioneel contacten leggen.

Netwerker Je legt makkelijk contacten en bouwt hechte partnerships uit. Dit komt goed van pas wanneer je deelneemt aan een jobbeurs of die zelf organiseert.

Verantwoordelijkheid Op basis van jouw expertise in de arbeidsmarkt creëer je overtuigende rekruteringsboodschappen om de juiste kandidaten aan te brengen.

Jouw inzet bepaalt mee het succes van onze rekrutering.

Talenkennis Je spreekt vlot Nederlands en je hebt een zeer goede basiskennis van het Frans. Zo kan je eenvoudig communiceren met al je collega’s en medewerkers.

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aantrekkelijk loonpakket Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen.

Afwisseling Je komt dagelijks in contact met de meest uiteenlopende rekruteringsactiviteiten. Dat zorgt voor de nodige variatie.

Ondersteuning Je krijgt een grondige opleiding. Nadien kan je steeds rekenen op de steun en feedback van je collega’s.

Ruimte voor jezelf Wie Colruyt Group zegt, zegt meteen ook no-nonsense en flexibiliteit. Bij ons mag je zijn wie je bent.

We helpen je ook om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier