Stage 2de jaar – Cluster wonen thuisloosheid – CAW Limburg
CAW Antwerpen
Limburg
8 dagen geleden

Stageplaatsen 2de jaar binnen cluster wonen & thuisloosheid CAW Limburg

Afdeling : Thuislozencentrum Sonar

Soort stage : Alle

Richting : menswetenschappelijke richting

Afdeling : Opvang Maasland (mannen) ( VOLZET )

Soort stage : alle

Richting : Orthopedagogie

Afdeling : Opvang Westhuis ( VOLZET )

Soort stage : alle

Richting : maatschappelijk werk, orthopedagogie, sociale readaptatiewetenschappen

Een stage aanvragen

Studenten met interesse in een stageplaats binnen CAW Limburg dienen het stageverzoekformulier in bijlage te downloaden en ingevuld mailen naar stages cawlimburg.be

Je verzoek wordt vervolgens bezorgd aan de leidinggevende van de afdeling(en) waar je voorkeur naar uit gaat. Deze zal je verzoek dan verder behandelen en beantwoorden.

Wanneer een stageplaats beschikbaar is en je verzoek aan de vraag beantwoordt, ontvang je een uitnodiging voor een gesprek waarin wederzijdse verwachtingen worden besproken.

Verloopt alles naar wens voor jou als kandidaat en voor de leidinggevende van de afdeling, dan worden verdere praktische afspraken gemaakt.

De administratieve afhandeling gebeurt door de personeelsdienst van CAW Limburg. De stage kan pas starten als zowel de praktische afspraken als de administratieve verplichtingen in orde gebracht zijn.

Je stagebegeleider zal je hierbij begeleiden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier