Projectingenieur
Willy Naessens Group
Ninove
5 dagen geleden

functie

Je neemt het bouwdossier over na de verkoop en volgt de projecten op tot de oplevering. Je staat in voor de berekening en de detailleringen van prefab betonelementen in gewapend beton en spanbeton.

Het modelleren in 3D met de gepaste software en de opmaak van de productietekeningen behoren eveneens tot je takenpakket.

Kortom, je bent de schakel tussen onze klant, de productie en onze interne klanten.

Jouw profiel

Je bent industrieel ingenieur bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters komen ook in aanmerking. Je bent vlot en flexibel ingesteld en je bent vaardig met computerprogramma’s zoals Autocad.

Een stevige (basis)kennis van het Frans is een meerwaarde.

Ons aanbod

Willy Naessens biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

We bieden een contract van onbepaalde duur, een aangename werksfeer en een verloning aangepast aan inzet en capaciteiten.

Ligging

Megaton Prefab Systems is het commercieel aanspreekpunt in België, Nederland en Luxemburg voor alle prefab betonelementen, namelijk welfsels, draagstructuren, brugdekliggers, industriële wandelementen, trappen en liftschachten.

HR Medewerker

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier