Bedrijfsjurist Colruyt Energy
Colruyt Group
BE
16 dagen geleden

Duurzame energie, klimaatveranderingen, nieuwe wetgeving de energiemarkt is continu in beweging. Als jurist behartig je de zaken van Eoly en Colruyt Energy, onze interne duurzame energieleveranciers.

En dat zowel voor Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

In deze functie kom je terecht in het negenkoppige juridische team van de afdeling Technics, Real Estate & Energy van Colruyt Group.

Dit team werkt voornamelijk rond energierecht (Eoly en DATS 24), vastgoed (Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Luxemburg), ruimtelijke ordening, milieu, bouw, aannemingscontracten, leverancierscontracten, machines en automatisaties, bewaking en beveiliging en intellectuele eigendom.

Jij werkt als jurist mee met jouw collega’s in deze materies, afhankelijk van de noden die zich aandienen. In hoofdzaak zal je aan de slag gaan voor Eoly en Colruyt Energy, samen met één van de andere juristen uit ons team.

In samenspraak met de Business Unit Manager en medewerkers van Eoly en DATS 24 geef je advies over de relevante energiewetgeving en allerlei contracten, die je zelf opstelt.

Je bijt je vast in concrete juridische dossiers, proactieve adviezen en waar nodig minnelijke schikkingen of rechtszaken.

Een greep uit je takenpakket :

 • Een belangrijk deel van jouw takenpakket bestaat uit het opstellen en mee onderhandelen van allerhande contracten .
 • Je geeft advies over juridische dossiers .
 • Je volgt de relevante nieuwe wetgeving op. Je deelt je kennis en geeft hierover duidelijke informatie (en opleidingen), met de focus op de dagelijkse bedrijfsrealiteit bij Colruyt Group.
 • Je beheert de rechtszaken . Je overlegt met de interne betrokkenen en je zorgt voor een goede doorstroming van informatie.
 • Je verzorgt ook de contacten met de betrokken advocaat.

 • Je houdt voeling met de strategie van de business partners waarvoor je werkt en volgt de wetgeving en juridische actualiteit op, zodat je proactief en oplossingsgericht advies kan geven.
 • Je ondersteunt onze dienst Public Affairs voor de Europese en Belgische wetgeving in wording omtrent je expertisedomeinen.
 • Je werkt in Halle.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier