(Internationale) Werfleider hernieuwbare energie
Whoohoo
Gent, Belgium
2 dagen geleden

Over de functie

Als werfleider hernieuwbare energie krijg je uitdagende projecten en een groter takkenpakket als gewoonlijk. Je bent namelijk internationaal actief en draagt de verantwoordelijkheid over jouw project.

Daarbij sta je in voor de praktische en technische organisatie. Je bereidt dit project voor, stelt de planning op en werkt de projecten ter plaatse verder uit, waarbij je ook de aansturing van jouw team op jou neemt.

Je gaat het project dus letterlijk van A tot Z behandelen, namelijk de technische uitwerking, voorbereiding, werfopvolging en -aansturing.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt ondersteund door ervaren projectleiders, werfleiders en projectmanagers, maar ook door een volledig engineering team en jouw eigen team van techniekers.

Functie eisen

Wat verwachten we van jou als werfleider hernieuwbare energie :

 • Je beschikt over een bachelor of master elektromechanica met voorkeur aangevuld met reeds een eerste ervaring. De ervaring kan uitlopend van technieker tot calculator of projectleider zijn.
 • Deze functie combineert namelijk de engineering en werfopvolging en -aansturing.

 • Jij bent dus idealiter een projectingenieur met een sterke hands-on mentaliteit of een werfleider die getriggerd is door de engineering uitwerking!
 • Je bent een initiatiefnemer, durft knopen door te hakken en de leiding op jou te nemen!
 • Je hebt een sterke passie en interesse in hernieuwbare energie
 • Internationaal reizen is een pluspunt voor jou!
 • Over het bedrijf

  Onze klant, waar jij aan de slag kan als werfleider hernieuwbare energie, is actief in het plaatsen van zonnepanelen. Ze zoeken mee naar de meest optimale benutting van het dak, zowel plat als hellend, en werken dan een gepersonaliseerde offerte op maat van de klant uit.

  Zo kunnen ze de meest ecologische en economische oplossing bieden.

  Men biedt jou als werfleider hernieuwbare energie, naast een aantrekkelijk salarispakket, een uitdagende functie binnen een losse en ongedwongen werksfeer.

  Je krijgt de begeleiding en ruimte om jezelf volledig te ontplooien.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier