Magazijnier
Accent
Gentbrugge, BE
23 uur geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Ubeheert samen met een collega het magazijn U zorgt voor hetaanvoeren van bestelde goederen en het stockeren van geleverdegoederen.

U brengt structuur in het magazijn en verzorgt de netheiden doorzichtigheid. U volgt de inventaris van het magazijn op.?

Functie-eisen

Uheeft minstens een diploma secundair onderwijs en bij voorkeur eeneerste relevante werkervaring U werkt steeds gestructureerd enpunctueel en u houdt van orde en netheid U bent sociaal vaardig Ubent Nederlandstalig U beschikt over een rijbewijsB

Arbeidsvoorwaarden

Sinds1974 is de firma actief als service en toeleveringsbedrijf vanpneumatische en hydraulische componenten. Ons team bestaat uit 10medewerkers die u op een dynamische manier kunnen helpen.

De firmais steeds bereikbaar voor een snel advies. Dagelijks bezoekenklanten hun servicebalie die ze onder het genot van een kopjekoffie direct verder helpen.

Dit kan zijn met onder andere hetvervaardigen van slangen en aansluitmaterialen die zij op voorraadhebben maar ook voor tal van andere zaken zoals kleine reparatieshydraulische gereedschappen pneumatische gereedschappenafdichtingen enz.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier