Handlanger metser/diender (m/v)
Konvert Construct Bree
Neerpelt, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een familiale bouwfirma in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een metser om het huidig team te versterken. Het bedrijf bestaat reeds geruime tijd en zijn een gevestigde waarde in de regio.

De zaakvoerder werkt iedere dag zelf mee op de werven. Ben jij een gedreven bouwvakker die iedere dag met passie zijn job wil uitvoeren, neem dan zeker contact met ons op!

Aanbod

Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten (ramen, deuren, ...). Bekistingen maken en plaatsenBeton storten. De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, .

 • Een rookkanaal bouwen en een schoorsteen plaatsen. Een muur in breuksteen bouwen (natuursteen). Mortel, vulmiddel, .
 • klaarmaken en aanbrengen. Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...). Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, .
 • Vloerelementen gieten en voegen met mortel. Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, .
 • Voegen met kunststof. Voegen met mortel. Voegen uitvoeren en vlakmaken Wij bieden een job optie vast na uw inloopperiode via Konvert Construct Een aantrekkelijk salaris volgens p.
 • c. 124 en extra legale voordelen zoals eco-cheques. Een aangename en stimulerende werkomgeving. De mogelijkheid om jouw talenten verder te ontwikkelen en bij te leren.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt reeds ervaring als metser. Je staat in voor het uitvoeren van metsel- en voegwerken. Je voert bekistingswerken uit.

  Je kan basis planlezen. Je bent flexibel ingesteld : Zowel qua takenpakket, de werkregio, ... Je wenst zowel te werken in nieuwbouwprojecten als in renovatie, voornamelijk nieuwbouw.

  Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een correcte afwerking. Je bent een echte teamplayer maar je kan ook zelfstandig werken.

  Je spreekt goed Nederlands.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier