SALES SUPPORT MEDEWERKER AANBESTEDINGEN!
manpower
Ninove, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Als SALES SUPPORT MEDEWERKER AANBESTEDINGEN ben je verantwoordelijk voor het opvragen van de nodige bestekken en de inschrijving, na intern akkoord van de aanbesteding.

Je staat ook in voor het uitwerken van A tot Z van volledige dossiers, van offerte tot de vergunning, volgens de kwaliteitseisen en regelgeving.

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze gekende klant regio Ninove, zijn wij op zoek naar een SALES SUPPORT MEDEWERKER AANBESTEDINGEN!

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van een Master diploma en heb je minstens een eerste werkervaring achter de rug binnen een soortgelijke functie! Je bent 2-

talig Nederlands / Frans. Eventuele kennis van het Engels of Duits is een pluspunt! Bij voorkeur heb je ook kennis van de Nederlandse en Belgische aanbestedingswet.

Client Offer

Een toffe en uitdagende functie binnen een stabiele onderneming met mooie verloning en OPTIE VAST!

Ben jij de SALES SUPPORT MEDEWERKER AANBESTEDINGEN! dat we zoeken?

Heb je nog vragen? Contacteer ons vandaag nog via 054 / 318960. Interesse in de job? Bezorg ons je cv via office.aalst manpower.

be, wij nemen snel contact met u op!

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier