HALFAUTOMAAT LASSER
manpower
Deinze, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

In deze leuke en afwisselende job, zal je instaan voor het lassen van stalen a.d.h.v. een technische tekening (halfautomaat).

Bovendien zal je inspringen bij het boren, zagen en monteren van verschillende onderdelen. Je zorgt telkens voor een nette en aangename werkplaats.

Client Description

Voor onze gekende klant, een vooraanstaand bedrijf in zijn sector zijn we op zoek naar een HALFAUTOMAAT LASSER in de regio van Deinze.

Candidate Profile

Bij voorkeur heb je reeds een eerste, succesvolle werkervaring als halfautomaat lasser achter de rug en je kan te werk gaan a.

d.h.v. een technische tekening. Kennis van andere metaalbewerkingstechnieken is een plus maar geen must! Je gaat heel nauwkeurig te werk en bent polyvalent inzetbaar.

Bovendien ben je een echte teamspeler, neem jezelf initiatief en steek je graag je handen uit de mouwen.

Client Offer

Je komt terecht in een moderne werkomgeving met een toffe werksfeer. Je ontvangt een marktconform loon en extra legale voordelen.

Bovendien geniet je van extra opleidingen.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop of bezorg ons jouw kandidatuur via sourcing manpower.be!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier