Rigger / Operationeel medewerker
Mammoet
Antwerpen
8 dagen geleden

Job description

Wij zijn op zoek naar Operationele Medewerkers voor onze nieuwe standplaats Antwerpen! Als Operationeel Medewerker sta je in voor het verplaatsen van ingewikkelde lasten met behulp van handhijsmiddelen, het bijstaan van de kraanmachinist, en het verzorgen van klein onderhoud aan kranen.

Tevens ben je inzetbaar voor allerlei voorkomende werkzaamheden op transportgebied.

Key Skills

Veilig werken stel je als absolute prioriteit! Geduld heb je als geen ander!

Education & Experience

Voor deze afwisselende functie zoeken wij kandidaten die voeling hebben met techniek en bij voorkeur in het bezit zijn van minimaal VCA I (Basisveiligheid), rijbewijs C, heftruckcertificaat en / of hoogwerkercertificaat.

Het in bezit hebben van IS-006 (aanslaan kritieke lasten) is tevens een pluspunt. Indien je deze niet hebt, geen probleem, deze certificaten kan je via Mammoet behalen.

Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B, en beschik je over eigen vervoer en stel je je flexibel op qua werktijden.

30.11.-1

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier