National Sales Engineer
manpower
Gent, Belgium
15 uur geleden

Job Description

Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor de verkoop van een specifieke bouwproduct / machine. Je bent expert in zake en geeft de klant advies en informatie over de toepassingen.

Je bent een technisch deskundige die samen met de tooldesigners naar oplossingen zoekt. Je beheert zelfstandig je eigen klanten portefeuille en investeert in langetermijnrelaties.

Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten voor je bedrijf / product; je vertegenwoordigt de firma op beurzen en ontvangt op regelmatige basis potentiële klanten.

Nationaal Sales Engineer

onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract.

Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.

Onze klant, een gekende toeleverancier van bouwgereedschappen en machines, zoekt een Nationaal Sales Engineer. Door het toenemende succes breiden ze hun team uit en willen ze jou verwelkomen.

Heb je een sterk technisch inzicht? Gedreven in verkoop / sales? Ambitieus? Lees dan zeker verder : deze job is misschien iets voor jou!

Candidate Profile

Je hebt een technische bachelor of master diploma en een eerste relevante saleservaring. Je bent een gedreven persoon, met goesting om te verkopen.

Je komt spontaan over en je communiceert vlot. Je bent klantgericht en houdt ervan om commercieel aan de slag te gaan. Je spreekt vlot Engels en Frans.

Je bent sterk technische aangelegd en kan abstract meedenken, op zoek naar oplossingen.

Client Offer

We bieden jou een zeer gevarieerde job aan met veel variatie en autonomie. Je wordt verwelkomt in een warm en sterk groeiend bedrijf.

Je kunt je verwachten aan een functie waar je technisch inzicht en je commerciële aanleg optimaal benut worden. Je krijgt bovendien de nodige opleiding om operationeel te worden.

Dit alles is aangevuld met een competitief loon en een heel wat extra legale voordelen. Niet onbelangrijk : het bedrijf hanteert een goede worklife balance!

Reactie

Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478 / 60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau manpower.

be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!

Discretie verzekerd!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier