Franchise Field Specialist
La Lorraine Bakery Group
Erpe-Mere
14 dagen geleden

Deli NV heeft als dochteronderneming van de La Lorraine Bakery Group de franchisemerken en store concepten Panos en Deliway in portefeuille.

om de verdere groei van Deli NV te ondersteunen, zijn we momenteel op zoek naar een Franchise Field Specialist voor de opvolging en het beheer van de Panos City winkels in regio Brabant - Limburg - Antwerpen.

Jouw taken

Je beheert een portefeuille van een 20-tal verkooppunten, die je regelmatig bezoekt. Je controleert hun activiteiten en volgt hen op op vlak van omzet, kwaliteit, service, marketingacties en klantentevredenheid.

Tegelijkertijd detecteer je tijdens je bezoeken mogelijke opportuniteiten en problemen en coach je waar nodig.

Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de franchisenemers en adviseert bij diverse, uiteenlopende praktische vragen (bijvoorbeeld over de introductie van nieuwe producten, promoties, opleiding winkelpersoneel) en coacht , motiveert en ondersteunt hen om de vooropgestelde objectieven te behalen.

Je rapporteert, analyseert en evalueert verschillende KPI's op winkelniveau en regionaal. Voor winkels in eigen beheer, is er ook rapportering op P&L-niveau.

Door duidelijke verslagen van je bezoeken en controles, zorg je ervoor dat het management van Deli steeds correcte informatie heeft op basis waarvan beslissingen genomen kunnen worden.

Jouw profiel

 • Je hebt minimum 3 jaar relevante ervaring, bij voorkeur in de horeca- of in de FMCG-sector
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans
 • Je bent communicatief, stressbestendig en sterk resultaatgericht en je weet een team te motiveren en te coachen
 • Je bent een problem solver en werkt zelfstandig, gestructureerd en planmetig en je bent in staat om de noden van de franchisenemers te vertalen in concrete oplossingen
 • Je bent een echte teamplayer en rapporteert aan de Cluster Manager Panos City
 • Basis boekhoudkundige begrippen zijn je niet vreemd
 • Bij voorkeur woon je in regio Brabant - Limburg - Antwerpen.
 • Ons aanbod

  Je komt terecht in een boeiende en gevarieerde functie met de mogelijkheid om zelf accenten te leggen.We bieden je een aantrekkelijk salaris met bedrijfswagen, aangevuld met een pakket extralegale voordelen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier