Store Manager regio Waasland
Jumbo Supermarkten
Baasrode, BE
18 uur geleden

Store manager in regio Waasland

Jumbo, de nieuwe supermarkt

Jumbo zet de klant op nummer één. Zo zijn we groot geworden. Want mensen helpen zit in ons DNA. Dat merk je in elke Jumbo winkel.

Ook in België maken we boodschappen doen leuker, voordeliger en gemakkelijker. Eind 2019 openden we hier onze eerste winkels.

En er is plaats voor nog meer Jumbo in het Belgische supermarktlandschap. Daarom zijn we op zoek naar personeel. Ben jij een échte mensenhelper?

Dan rollen we voor jou de rode loper uit.

Jij, de nieuwe store manager

Je sterkste troef als store manager? Je oog voor detail. Tegelijk zie je het hele plaatje. Want als store manager heb je contact met iédereen.

Daar sta je dan, in het middelpunt van je hele Jumbo winkel. Sterker nog : je bént het middelpunt. En als charmante store manager tover je moeiteloos een glimlach op het gezicht van je klanten en collega’s.

Dit heb je!

 • Een bachelor- of masterdiploma
 • Minstens zes jaar ervaring in retail
 • Drie jaar ervaring als store manager
 • Veel goesting in Jumbo
 • Je jongleert met verschillende jobs tegelijk : verkoper, teamcoach, stylist, boekhouder én BV. Een indrukwekkende act. Toch slaag je erin om alle ballen in de lucht te houden.

  Want jouw drive en enthousiasme zijn onuitputtelijk. Zo motiveer je je team van een zestigtal medewerkers om elke dag zijn beste beentje voor te zetten.

  Net zoals je dat zelf doet. Dat merk je aan de goede sfeer in je winkel. En aan je gelukkige klanten.

  Er schuilt een rasechte verkoper en een geboren leider in je : jij ziet overal opportuniteit en avontuur. Daarbij ga je als bourgondiër passioneel op zoek naar de laatste trends.

  En maak je je winkel aantrekkelijk met een verleidelijke inrichting, onweerstaanbare productvoorstellingen en opvallende promo’s.

  Je weet wat er leeft in jouw regio en sleutelt regelmatig aan je aanbod. Jouw vlotte babbel en overtuigingskracht werken aanstekelijk.

  Zo weet jij als store manager van alle klanten echte fans te maken.

  Je bent een heuse kapitein : je stuurt het schip, bemant je vloot en zorgt voor het dagelijkse reilen en zeilen van je winkel.

  Daarvoor ken je de cijfers door en door en stuur je het kostenplaatje bij als dat nodig is. Resultaat? Een mooie omzet waarmee je flink voorsprong neemt.

  Tot slot : je bent wie je bent. En dat vinden wij helemaal oké! Want bij Jumbo is iedereen welkom.

  Dit wil je!

 • Een boeiende baan met elke dag weer wat anders op je bord
 • Een aantrekkelijk loonpakket, dat brengt extra sneetjes brood op de plank
 • Extralegale voordelen zoals hospitalisatieverzekering, ecocheques en maaltijdcheques
 • Een mooie financiële bonus
 • Een uitgebreid inwerktraject in een bestaande winkel
 • Persoonlijke ontwikkeling met trainingen en opleidingen in onze Jumbo Academy : van mindfulness tot business Engels
 • Een toekomst op lange termijn : bij Jumbo blijf je graag werken
 • Zekerheid, met een voltijds contract van onbepaalde duur
 • Solliciteer nu!

  Wil je lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen in de regio Waasland? Solliciteer dan meteen via de sollicitatieknop en geef je carrière als store manager een onvergetelijke Jumbo schwung.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier