Sales & Project manager koelinstallaties
SD Worx Staffing Solutions
Antwerp, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Voor de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, zijn we op zoek naar een Sales en Project manager.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor : Uitbouwen van lange termijn relaties met jou klanten en prospecten. Opvolgen van commerciële opportuniteiten bij prospecten en klanten.

Uitdenken van oplossingen op maat van de klant. Beheer van het nieuwe projecten : bijwonen van werfvergaderingen, inspectie van lopende werven, bewaken van budgetten en administratieve afwerking.

Opvolgen van onderhoudscontracten. Profiel en vaardigheden Je hebt reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie. Daarnaast heb je sterke interesse in techniek.

Kennis van koeltechniek is zeker een pluspunt. Je bent luistervaardig en klantgericht. Je bent commercieel ingesteld en resultaatgericht.

Aanbod Je komt terecht in een bedrijf waar teamwork, eerlijheid, passie en klantgerichtheid vaste waarden zijn. Een uitdagende functie met ruimte voor ondernemerschap.

Verloning bespreekbaar naar kennis en ervaring. Interesse in deze gevarieerde job? Solliciteer dan snel!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier