Service Agent
SIXT
Antwerpen
10 dagen geleden

Sixt bestaat al meer dan 100 jaar en als eerste wereldwijde mobiliteitsdienstverlener bewijzen wij elke dag wat innovatieve producten zijn en wat uitstekende service uitmaakt.

Om ook in de toekomst aan de top te blijven, zoeken wij naar toegewijde collega's die met hart en passie Sixt elke dag een beetje beter maken.

Wij - dat zijn meer dan 6.000 werknemers in 105 landen. Voor ons kantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Service Agent.

Je bent actief en betrokken in het rijklaar zetten van onze wagens..

Wat ga je doen :

 • Auto’s gereed maken voor de verhuur
 • Auto's die binnenkomen controleren en inchecken
 • Auto’s ophalen en afleveren op locatie
 • Afhandelen van eventuele schades
 • Wat neem je mee :

 • Minimaal rijbewijs B (ten minste 1 jaar)
 • Een enthousiaste, flexibele en servicegerichte houding
 • Teamspirit
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Wat bieden wij :

  Een afwisselende functie binnen een jong en dynamisch team.De kans om door te groeien binnen Sixt.

  Mehr über die Abteilung

  Bij operations / stores gaat het om alle werkgebieden van het uitvoerend bedrijf van de Sixt-vestigingen. Dat betekent : Je bent betrokken bij de directe dienstverlening aan de klant en hebt dagelijks te maken met de strategische controle van de operationele kengetallen en het verhuurproces.

  Mehr über das Unternehmen

  Je wilt op een internationaal hoofdkantoor of wereldwijd in één van de meer dan 2100 Sixt vestigingen starten en je professioneel ontwikkelen?

  Dan ben je hier precies goed. Sixt bestaat al meer dan 100 jaar en als eerste wereldwijde mobiliteitsdienstverlener bewijzen wij elke dag wat innovatieve producten zijn en wat uitstekende service uitmaakt.

  Om ook in de toekomst aan de top te blijven, zoeken wij naar toegewijde collega's voor een van onze locaties die met hart en ziel Sixt elke dag een beetje beter maken.

  Wij - dat zijn meer dan 6.000 werknemers in 105 landen. We zijn niet zoals de anderen. We zijn Sixt. Jij ook?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier