HR manager
Robert Half Belgium
Bruges, West Flanders, Belgium
il y a 2j

Een sterk groeiende organisatie in regio Brugge is momenteel op zoek naar een HR Manager die samen met het management team vorm kan geven aan de groeivisie van de organisatie.

De voorkeur gaan uit naar een fulltime invulling binnen een 39u week. Echter is een 4,5 / 5e invulling ook niet uitgesloten.

Deze organisatie wordt gekenmerkt door een zeer goede retentie en grote aandacht voor de werknemers. Flexibiliteit is mede hun stokpaardje.

Functieomschrijving

In de rol als HR Manager rapporteer je aan de CEO en werk je in tandem met de HR Officer aan het groeiverhaal van de organisatie.

Als lid van het management team geef je het HR beleid verder vorm en werk je mee aan een duidelijke strategie en visie binnen HR, gealigneerd met de bedrijfsdoelstellingen.

Je neemt verschillende projecten voor je rekening en vertaalt strategie in acties aan de hand van je knowhow die je in je carrière hebt opgebouwd.

Je denkt na over het loonbeleid , retentiebeleid , aanwervingsprocedures , CAR policy, facilities alsook een stukje preventiebeleid.

Je weet als geen ander in te spelen op de noden van de werknemers en dit op alle vlak.

Je treedt op als people person, een echte vertrouwenspersoon waar iedereen bij terecht kan met vragen en voor een persoonlijk gesprek.

Naast het innoverend nadenken en ontwikkelen van projecten ligt je focus dus wel op het zogenaamde ' soft HR ', waarbij je de juiste mensen aantrekt door je te verdiepen in de waarden en noden van de organisatie op rekruteringsvlak.

Door een gerichte evaluatiepolitiek te hanteren die zeer mensgericht is, ga je verder werken op verschillende change projecten die de groei van de organisatie ondersteunen.

Jouw profiel :

We zoeken naar een strategische HR Manager die empathie , ethiek en het menselijke aspect van HR ademt. Je passie ligt binnen HR en je hebt de ambitie om een hechte familie te leren kennen en samen met hen een groeiverhaal te stimuleren.

Je hebt idealiter een bachelor of master diploma op zak en kan terugblikken op een 10 tal jaren ervaring binnen HR. Je hebt zin en ambitie om volgende waarden na te streven : kwaliteit, innovatie, discretie, flexibiliteit, dynamiek en ondernemerschap, en dit onder de vorm van een lange termijn relatie.

Je komt terecht in een organisatie die sterk inzet op opleiding en ontwikkeling van de werknemers. Kwaliteit en innovatie worden hier hoog in het vaandel gedragen.

Dit is een fulltime of 4,5 / 5e functie waarbij je 39 uur per week werkt en dit met glijdende werkuren om de work-life balance te garanderen.

Je werkt van maandag tot donderdag 8u per dag en op vrijdag 7u. Je start ten laatste om 9u 's morgens en kan je middagpauze vrij kiezen.

Je kan genieten van 26 verlofdagen die deels collectief worden opgenomen gedurende twee weken in juli en één week tussen Kerst en Nieuw.

De andere dagen kunnen vrij gekozen worden.

Je ontvangt een marktconforme verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen alsook een wagen met tankkaart .

Daarnaast is er een mogelijkheid om één dag per week van thuis uit te werken .

De aanwervingen via Robert Half Permanent Placements zijn steeds in functie van een contract van onbepaalde duur.

Interesse in deze job? Stuur me dan zeker je CV door naar lindsay.debruyne roberthalf.be

Robert Half BV verwerkt de gegevens van sollicitanten die nodig zijn om de sollicitatieprocedure uit te voeren. Meer informatie over gegevensbescherming, in het bijzonder over uw rechten, vindt u op https : / / www.

roberthalf.be / nl / privacybeleid .

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature