SENIOR FIELD ENGINEER HVAC
Hays
Vlaanderen, België
15 dagen geleden
source : Jobat

Als senior field engineer ben je verantwoordelijk voor de indienstnames van de meer complexe installaties. Hier speel je een grote rol bij de belangrijkste projecten van onze klant.

Deze bevinden zich nationaal in veeleisende industrieën (bijvoorbeeld de farmaceutische industrie). Indien er interesse is om ook internationaal te werken, kan ook dit een deel van het takenpakket worden.

Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met een bachelor- of masterdiploma in een technische richting. Idealiter heb je al ervaring met complexe ventilatie-

en luchtbehandeling, dit bijvoorbeeld als field engineer, commissioning engineer, application engineer of service engineer.

Kennis van cleanrooms is een plus. Je werkt graag over heel België en kan jezelf vlot uitdrukken in beide landstalen ( NL / FR).

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Onze klant biedt een interessante job aan met autonomie en uitdaging. Er is een wagen en een mooi verloningspakket verbonden aan de functie.

Je kan ook rekenen op een internationaal netwerk om permanent op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen.

Er zijn mogelijkheden tot doorgroei of om na verloop van tijd ook op internationale projecten te werken.

Interesse? Solliciteer online of neem vrijblijvend en discreet contact op met Jonathan Boeykens van Hays Engineering Zaventem via 0470 19 11 37.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier