Groepsleider geotechniek
Witteveen + Bos
Brussels
6 dagen geleden

Ben jij de groepsleider die de geotechnici kan bewegen om een brede bijdrage te leveren aan uitdagende ondergrondse kunstwerken of waterbouwkundige projecten in België?

Witteveen+Bos Belgium zoekt voor de verdere versterking en uitbouw van de BU Infrastructural Development and Management (IDM) een groepsleider die onze geotechnici kan coachen en laten groeien in hun passie voor ondergrondse uitdagingen.

De groep IDM richt zich breed op verschillende disciplines binnen geotechniek : tunnels, bruggen, sluizen, hoogwaterscherming en kaaimuren.

 • De opdrachtgevers in onze projecten zijn naast aannemers opdrachtgevers in de openbare en privé sfeer. Enkele aansprekende projecten op het gebied van infrastructuur waar we recent aan hebben gewerkt zijn de Verapazbrug (Gent), Fietsen Door De Heide (Maasmechelen), NEO sportpark Heizel (Brussel), Fietssnelweg Wetteren-Dendermonde;
 • de ombouw van de R4 (Gent), de overstromingsmaatregelen achterhaven (Oostende) en de Oosterweelverbinding (Antwerpen).

  Als groepsleider sta je in voor het reilen en zeilen van het team van constructeurs en bouw je mee aan de verdere uitbreiding en verankering van het team.

  Je staat in voor het afstemmen van het werk binnen de groep voor de verschillende projecten en zorg voor de capactiteitsplanning van de medewerkers.

  Verder bewaak je de vakbekwaamheden en signaleert de opleidingsbehoeften van de teamleden en ben je verantwoordelijk voor het (laten) beheren van de vakapplicaties.

  Kortom, je bent de coach en trekker van het team en kan de medewerkers ook inhoudelijk begeleiden in uitdagende projecten.

  Je doet dit vanuit onze kantoren in Berchem en Gent.

  Wat wij vragen

 • Een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur (BE) / Civiele Techniek en Geowetenschappen (Geo-sciences or Hydraulic Engineering) (NL), aangevuld minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Een gedegen technische basis : kennis van de Eurocodes, D-series, Plaxis of andere modelleringstools.
 • Een generalistische opstelling.
 • Zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding.
 • Klantgericht
 • Je wil je inzetten om het team vakinhoudelijk en naar werking verder te ontwikkelen.
 • Een vlotte beheersing van Engels en Frans is een pluspunt.
 • Wat wij bieden

  We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

  Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier