Vrachtwagenmechanieker bij Suez
Adecco
Schoten, LU
5 dagen geleden
source : Monster

Ben jij een allroundtechnieker en gepassioneerd door technische vraagstukken? Dan is de functie Vrachtwagenmechanieker mogelijks iets voor jou!

Welke taken zul je gaan uitvoeren?

Je zal als vrachtwagenmechanieker in samenspraak met jouw leidinggevende verantwoordelijk zijn voor het materiaal en de machines bij SUEZ.

Door nauwkeurig preventief onderhoud zorg je ervoor dat deze machines en materialen steeds in orde zijn, net als de garage en lokalen waarin je als vrachtwagenmechanieker aan de slag zal zijn.

Bij SUEZ is het als onderhoudsmechanieker ook heel belangrijk dat de veiligheidsnormen en -richtlijnen voor gereedschap en machines toegepast en gerespecteerd worden.

Daarnaast sta je ook in, samen met de logistieke planning, voor het uitvoeren van de veiligheidscontroles van het volledige wagenpark.

Ook preventief en curatief onderhoud behoren tot jouw verantwoordelijkheid als vrachtwagenmechanieker.ProfielWelke kwaliteiten zoeken zij in een vrachtwagenmechanieker?

Secundair onderwijs in technische richting of gelijkwaardig door ervaring (A2 / A3)

Enige kennis van mechanica, elektriciteit, elektronica, lassen, hydraulica of pneumatica zijn een pluspunt

Een eerste ervaring als vrachtwagen mechanieker is vereiste

Er wordt van jou zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht en dit op meerdere vlakken

Creatief en innovatief kunnen meedenken wordt geapprecieerd

AanbodWat mag je als vrachtwagenmechanieker verwachten?

Je zal worden vergoed volgens het wettelijke barema. De klasse hiervoor zal in overleg worden besproken, afhankelijk van jouw ervaring.

Daarnaast ontvang je ook extralegale voordelen zoals maaltijdcheques van euro en een ploegenpremie. Contracttype is bespreekbaar!

Je komt terecht in een bedrijf met kansen tot bijscholing. Ook zal je zo nu en dan de mogelijkheid hebben om mee op depannage te gaan!

Ben jij de vrachtwagenmechanieker die SUEZ zoekt? Stuur jouw cv naar en wij nemen snel contact met jou op.

Bellen kan ook : 09 / en je mag vragen naar Sandra

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier