Back-End Node.js Developer
RightCrowd
Ghent, Belgium
1 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat kan je?Frontend, NodeJSBachelor, Master denkniveauMedior werkniveau2-5 jaar werkervaringNederlands sprekendWat krijg je?

Vast€ 2000 - € 5000 bruto per maandGlijdende werkurenLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandNetto onkostenvergoedingWat doe je?

Minimaal een 38-urige werkweekSamenwerken met 10-20 collega'sJe werkt samen met Sales, HR, Management, ITFocus op B2BJe werkt voornamelijk met De vacatureWe bouwen software voor organisaties over de hele wereld die onze producten gebruiken om hun fysieke beveiligings-, veiligheids- en nalevingsprocessen te beheren en automatiseren.

Deze rol is een uitstekende gelegenheid om je aan te sluiten bij een snelgroeiend wereldwijd softwarebedrijf, dat nieuwe en opkomende producten ontwikkelt die baanbrekend zijn in de fysieke beveiligings-, veiligheids- en compliancemarkt.

Functie eisenErvaring met het ontwikkelen en onderhouden van Node.JS backend applicaties.Ervaring met REST API-ontwikkeling, microservices, websocketsErvaring met frameworks zoals Express.

JS voor API-endpointontwikkelingErvaring met documentdatabases zoals MongoDBErvaring met cloudimplementaties (Kubernetes, AWS, Azure) in een docker-containerKennis van unit testing en integratietesten is gewenstEen proactieve aanpak en het vermogen om initiatief te nemenHet vermogen om met minimaal toezicht te werkenSterke teamvaardigheden en het vermogen om richting te gevenAf en toe reizen kan nodig zijn (minder dan 10%)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier