Assistent filiaalmanager
Vijver-en Tuincentrum Pelckmans
Turnhout, BE
4 dagen geleden

Als assistent filiaalmanager in ons vijver- en tuincentrumondersteun je de winkelmanager in zijn of haar werkzaamheden. Je bent derechterhand van de winkelmanager en samen zijn jullie de stuwende kracht van dewinkel en zorg je dat alle activiteiten in de winkel goed verlopen.

Je stuurt hetpersoneel aan bij hun werkzaamheden en je motiveert hen. Je bent continu op dewerkvloer en niet bang om de handen uit de mouwen te steken terwijl jeregelmatig contact hebt met de winkelmanager.

Te allen tijde kan je anderedagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel en als de winkelmanager nietaanwezig is, neem jij zijn / haar taken vlot over.

Je profiel Een vlotte, klantvriendelijke en communicatieve instelling. Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels Diploma minimaal bachelor of gelijkgesteld en minimaal 5 jaar retailervaring.

Je hebt het vermogen om mee te denken met de doelstellingen van de winkel. Een servicegerichte mentaliteit. Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam.

Zelfstandig kunnen werken, problemen oplossen waar nodig en verantwoordelijkheidszin. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent bereid om in het weekend te werken (beurtrol) Je hebt een vlotte kennis van Excel en Word.

Verwachte resultatenEen efficiënte organisatie waarbij de medewerkers weten wat ze doen en zo de vooropgestelde doelstellingen bereikt worden.

Ons aanbod Gevarieerde functie in een groeiend familiebedrijf met een leuke informele sfeer. Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid en een persoonlijke begeleiding.

Je salarispakket is in overeenstemming met je achtergrond en ervaring. Filevrije omgeving en bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamische omgeving. Voltijdse tewerkstelling. Opstart via uitzendkantoor, altijd met optie tot vast dienstverband voor mensen met de juiste attitude en instelling.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier