Klantendienstmedewerker HR
Start People
Bruxelles, Belgium
2 dagen geleden

Functie-informatie

Als HR klantendienstmedewerker bij Start People help jij graag uitzendkrachten en klanten vooruit met de juiste informatie.

Jij bent iemand die je passie & drive toont in je job door kwalitatief en servicegericht te werken en dit volgens afgelijnde procedures.

Uitzendkrachten van Start People in heel België rekenen dagelijks op jou voor het behandelen van inkomende oproepen en de daarbij horende administratieve opvolging.

Dit alles doe je samen met je andere collega’s van het Mid-Office team gevestigd in het hartje van Brussel.

Je behandelt telefonisch dringende vragen rond tewerkstelling en verzorgt hierbij administratieve taken zoals het opmaken van sociale documenten, aanmaken van dimona-

aangiftes, verwerking van ziekte-attesten, etc. Je zal opgeleid worden in de sociale wetgeving rond uitzendarbeid zodat jij iedereen correct kan informeren.

Jij weet als geen ander hoe je uitzendkrachten het best telefonisch te woord kunt staan en helpen. Empathie zit in jouw karakter.

De telefoon en de PC zijn je werkinstrumenten en daardoor blijft geen enkele uitzendkracht, klant of collega op zijn honger zitten.

Blijft het daarbij? No way! Je verzekert het administratieve beheer van je oproepen door ze snel en efficiënt te verwerken in diverse programma’s.

Voorwaarden

Bezit jij volgende talenten?

Vlot tweetalig NL / FR zowel mondeling als schriftelijk

Administratief vaardig en graag willen bijleren rond de sociale wetgeving

Graag willen werken volgens vaste procedures en processen

Flexibel naar takenpakket (telefonie, administratie, Téléportel)

Communicatieve doorzetter & klantgericht

Houden van veelvuldige telefonische contacten

Professionele attitude en je kan tegen een stootje

Proactiviteit

Kan je bijkomend werken in een voltijdse tewerkstelling van maandag tem vrijdag in een late shift van 13-22u ?

Dan ben jij onze communicatieve administratieve duizendpoot die wij zoeken en is deze job jou op het lijf geschreven ! JOIN TEAM START PEOPLE MID-OFFICE !

Aanbod

Start People is de place to be voor proactieve doeners . Zij verwachten dat je ervoor gaat en je voor de volle 100% inzet.

En daar krijg je heel wat voor terug. Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. We investeren dan ook volop in je ontwikkeling.

Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het bij hen nooit : plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket : competitief brutoloon, maaltijdcheques, ecocheques, een bonussysteem, een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering.

Na 1 jaar tewerkstelling kan je kiezen voor een bedrijfswagen te kiezen of voor een extra premie. Naast de 20 wettelijke dagen profiteer je van 12 ADV-

dagen dus heb je recht op 32 verlofdagen indien je voltijds werkt. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Start People hecht veel belang aan teamgeest en organiseert teambuildings, Family Days en citytrip-evenementen. Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

Voel je je aangesproken? Heb je vragen en wil je meer weten over de vacature?

Dan willen wij van je horen!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Start People zet iedereen in beweging . Door dagelijks meer dan 10.000 uitzendmedewerkers aan het werk te zetten, zorgen zij ervoor dat ook werkgevers vooruitgaan.

Die drive heeft van hen de nummer 2 in de Belgische uitzendmarkt gemaakt, met meer dan 100 kantoren verspreid in heel het land.

Start People streeft er ook naar dat alle talenten zich kunnen ontplooien, ongeacht hun afkomst, geslacht of levensstijl.

Zij staan dus open voor talenten uit de kansengroepen.

Als Start People-medewerker sta je dus nooit stil . En dat voelt goed. Je wordt immers voortdurend gestimuleerd om je potentieel ten volle te ontwikkelen.

Je staat niet aan de zijlijn, maar werkt actief mee aan steeds betere oplossingen. Door je snelle service zorg je ervoor dat Start People zijn sector steeds voor is.

Dat alles in een respectvolle, open en enthousiaste werkomgeving. En reken maar dat men de funfactor niet uit het oog zal verliezen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier