Sales Advisor Proximus Shop (Gent)
Proximus
Gent, Oost-Vlaanderen, Belgium
15 uur geleden

Je job

Wanneer je in een Proximusshop werkt, deel je dat waarvan je het meeste houdt op het vlak van technologie met de (toekomstige) klanten.

Van de voorstelling van de nieuwste GSM tot de zoektocht naar de perfecte technologische oplossing is een dagelijkse uitdaging voor jou en dan is geen enkele dag dezelfde.

Elke interactie met een klant telt. Hoffelijkheid krijgt een nieuwe betekenis in de omgeving van vandaag. Het is meer dan een eenvoudige glimlach.

Het maakt betekenisvolle contacten met onze klanten mogelijk. Een degelijke kennis van onze produkten en diensten, een luistervaardigheid en begrip, een echte commerciële geschiktheid, al die elementen zijn essentieel om een gepersonaliseerde ervaring te bieden.

Het is dat wat onze klanten tevreden maakt.

Je profiel

 • Je bent een verkoper die altijd de limieten kan verleggen en die de beste commerciële resultaten wil bereiken.
 • Dankzij je empathie kan je makkelijk het vertrouwen winnen van de klanten en hun behoeften leren kennen. Op die manier kan je hen ook de beste oplossing aanbieden.
 • Je bent gepassioneerd door alles wat nieuw is en je haalt energie uit al die innovaties.
 • Je natuuurlijke energie draagt bij aan de groepsdynamiek en aan een positieve en constructieve sfeer in de shop.
 • Ons aanbod

  Bij Proximus zijn de mogelijkheden werkelijk onbegrensd en de beste plaats om te beginnen is in je eigen team. Op welke betere manier kan je een expert worden in wat we doen dan door je vertrouwd te maken met de nieuwste technologieën en door de klanten te helpen ?

  Dan ligt de weg open om je loopbaan bij ons werkelijk op te bouwen.

  Video

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier