Testingenieur
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

Je rapporteert aan de testingenieur en wordt hierin bijgestaan door de medewerkers van de afdeling technologie.

Autonoom ontwerp je testen volgens vraag van de klant of volgens de noden van de innovatieve kabels.

Tot slot stel je initiatieven voor innovatie, verbetering en oplossingen en werk je mee aan een strategie en methodologie bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve kabels en draadproducten.

Functie eisen

De Testingenieur die we zoeken is :

 • een industrieel ingenieur of iemand met meer dan drie jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • gezegend met een open geest en denkt graag out of the box.
 • leergierig in de breedte en gedreven om een expert worden in verschillende domeinen.
 • soms in het buitenland te vinden voor korte opdrachten.
 • het Engels machtig. Elke andere taal is een troef.
 • Over het bedrijf

  Jouw competenties en inzet worden beloond met een uitdagende en afwisselende functie met zelfstandigheid en boeiende verantwoordelijkheden binnen een hecht team.

  Je kan rekenen op een on the job opleiding en een brede waaier aan mogelijkheden om een expert in je kennisdomein te worden.

  Je krijgt een aantrekkelijk en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen en een flexibele werkomgeving met extra vakantiedagen (op voorwaarde dat je terugkomt).

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier