Customer Service Coach
AGO Jobs & HR
Ardooie, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor een bedrijf in de voedingssector gaan wij op zoek naar een customer service manager metgoede kennis Engels. Je staat in voor : - optimalisatie van order to cash flow- uniformiseren van werkmethodes- praktische organisatie verschillede customer service teams in de regio- eerste aanspreekpunt en coach voor collega's binnen het customer service team- ondersteuning bij escalaties, vb.

klachten- verfijning ERP pakket

Hiervoor zoeken wij : - iemand met eerste ervaring in Customer Service Management- meertalig persoon : minstens sterke kennis Engels en Nederlands (Pluspunt : Duits, Frans, ?

iemand met goede kennis MS Office en ERP pakketten- persoon die doelgericht en efficiënt te werk gaat- iemand die vlot overweg kan met data analyse tools en rapporten

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier