ISO Quality Engineer, Mechelen
Experis
Mechelen, BE
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

IMS Manager Chemie, Mechelen, managementsysteem, ISO, OHSAS, auditing Experis Life Sciences is op zoek naar een IMS Manager voor een internationaal bedrijf binnen de chemie.

Onze klant, gelegen in de regio Mechelen is een sterk groeiende internationale speler met een dynamische, open en down-to-earth werkomgeving.

Jobomschrijving Als IMS Manager kom je terecht in een industriële omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het beheer en de coördinatie van het geïntegreerd managementsysteem (IMS).

Met behulp van een divers takenpakket, word je hierin bijgestaan : Garanderen en beheren van het managementsysteem volgens de normen (ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 en OHSAS 18001).

Change management in het kader van de bestaande en nieuwe ISO en OHSAS normen. Monitoring van corrigerende maatregelen & acties, KPI's, documentaties, risico's en verbeteringsopportuniteiten.

Beheren van het stakeholder management. Voorbereiden, coördineren en opvolgen van interne en externe audits. Presente... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier