Psychiatrische verpleegkundige
Zorgbedrijf Antwerpen
antwerpen
il y a 3j

Wat doe je graag en kan je goed?

Je omringt onze bewoners met professionele zorgen en concentreer je op verpleegtechnische handelingen. Hun verpleegkundige verzorging is je belangrijkste verantwoordelijkheid : klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, opvolgen patiëntendossiers, enz Je hebt aandacht voor wijzigingen in hun gezondheidstoestand en gaat op zoek naar de efficiëntste oplossing voor hun noden en verwachtingen, zonder de familie en behandelende arts uit het oog te verliezen.

Als verpleegkundige zorg je voor de bewoners zowel op medisch als op sociaal vlak (een goed gesprek moet ook zeker kunnen!)

Ben je gebeten door psycho-geriatrie ? Dan vind je zeker jouw gading in onze psycho-geriatrische afdeling. Bovendien hebben we een specifieke samenwerking met de stad rond opvang van druggebruikers en daklozen.

Door je persoonlijke en enthousiaste zorg op maat, motiveer je collega’s om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen.

Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, eerlijke en open communicatie met je collega’s en leidinggevenden en de punctuele aansturing van zorgkundigen.

Je opleiding en ervaring

Gedreven door je hart voor senioren en de wil om een maximale levenskwaliteit te garanderen, verwelkomen we je graag als collega bij Zorgbedrijf Antwerpen.

Je bent in het bezit van een diploma bachelor of gegradueerde (HBO5) in de verpleegkunde word je gedreven door je hart voor senioren en de wil om een maximale levenskwaliteit te garanderen.

Je hebt een enthousiaste doe-mentaliteit. In een multidisciplinair team leg je gemakkelijk contacten en word je meteen één van ons’.

Feedback geven en krijgen is voor jou de normaalste zaak en je neemt graag de touwtjes in handen. Je vindt het vanzelfsprekend om dagelijks met een elektronisch zorgdossier en e-mail te werken.

Kwaliteit en innovatie gaan voor jou hand in hand.

Werken in woonzorgcentrum Vinck-Heymans

Woonzorgcentrum Vinck-Heymans is een boeiende werkplek. Kom hier meer te weten over het aanbod, de troeven en het kader van dit woonzorgcentrum van dit team.

Welkom in woonzorgcentrum Sint-Anna.

Zorgbedrijf Antwerpen, aangenaam

Bij ons werken meer dan 4000 mensen. Sommigen al hun hele carrière. Hier laten we enkele collega's aan het woord. Wil je meer weten over het bedrijf en de visie van Zorgbedrijf Antwerpen?

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature