LAGO zoekt | veelzijdige kok brasserie!
Synergie s.r.o.
Beveren-Waas
5 dagen geleden

Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt.

Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils!

Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel : want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen?

Om hun team enthousiaste medewerkers te versterken, gaat LAGO op zoek naar een kok.

Samen met een vijftal collega's ben je verantwoordelijk voor het bereiden van verschillende maaltijden. De klassieke gerechten als steak / burgers / salades worden aangevuld met een seizoensgebonden aanbod heerlijke suggesties.

Met ruimte voor initiatief / flexibele uren / unieke werksfeer geeft LAGO je alvast de nodige ingrediënten, aan jou om er een heerlijke maaltijd van te maken.

Loopt het 'water' je al in de mond? Solliciteer dan nu!

Profiel :

Als kok ben je een veelzijdige duizendpoot die gestructureerd en georganiseerd aan het werk gaat. Je bent bovendien stressbestendig en hebt geen problemen met eventuele tijdsdruk of deadlines.

Verder ben je ook flexibel naar weekendwerk toe. Sta je thuis ook geregeld achter de kookpotten? Prima, al vraagt onze partner LAGO bij voorkeur een eerste werkervaring in de sector.

Indien je ook een diploma als kok kan voorleggen, is dit een mooi pluspunt.

Aanbod :

Als kok kom je terecht in een jonge, dynamische omgeving. Het 'work hard, play hard'-karakter van onze klant wordt gekenmerkt door de aangename werksfeer onder het personeel, wat samen met je aantrekkelijk salarispakket van LAGO een ideale werkgever maakt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier