Monteur (rijbewijs C)
Accent
Turnhout, BE
1 dag geleden

De firma is een maatwerkbedrijf voortransport en logistiek. Ze zorgen dus niet alleen voor hettransport van punt A naar punt B maar installeren ook materiaal terplaatse als de klant dat verkiest.

Ze regelen het administratievewerk als de klant dat vraagt maken de planning op verzorgen hetcontact met de eindklant demonteren transporteren en installerenalles tot in de details.

Als een klant vraagt om de inkomhal vanzijn bedrijfsgebouw om te toveren tot een wit strand met palmbomendan wordt dit geregeld.

s Anderendaags krijgen ze misschien deopdracht om een reeks loodzware brandkasten te vervoeren en teinstalleren.

Functiebeschrijving

Alschauffeur C zal je nationale ritten uitvoeren met je camion. Je zalgoederen vervoeren van pharma voeding papier die je zelf moetladen / lossen adhv elektrische transpalet.

Indien het nodig is zalje ook inspringen om kantoormeubilair bij bedrijven te leveren ente installeren. Men verwacht als chauffeur C dat je de juisteboorddocumenten invult en rekening houd met de rij enrusttijden.

Functie-eisen

Dechauffeur C die we zoeken : is in het bezit van een geldig rijbewijsmet code 95 is bereid om de handen uit de mouwen te steken.

isflexibel naar jobinhoud en werkuren. is bereid om 9 tot 12 klantenstops per dag te doen. is een teamplayer en helpt collega's waarnodig.

Arbeidsvoorwaarden

Eenjob met veel afwisseling. Het is een klein bedrijf met eenfamiliale aanpak. Een job van maandag tem vrijdag. Je werkt indagdienst.

Afhankelijk van de werven / toeren kan je ook lange dagenhebben met veel uren. Je beschikt over eigen vervoer want devrachtwagen mag niet mee naar huis.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier