Key Accountmanager
Accent
Oudsbergen, BE
3 dagen geleden

BMB Bouwmaterialen is met 12 vestigingen eenvan de marktleiders in Belgi. En toch zijn we geen groot enafstandelijk bedrijf integendeel! Elke vestiging bestaat uit eenklein en hecht team van medewerkers, dat zich verbonden voelt bijhun regio.

Onze ambitie Onze ambitie is duidelijk : wij willen debeste bouwmaterialenhandel van Belgi zijn. En met onze vierbeloftes maken we dat waar : flexibele logistiek, vakkundig advies,betrokken medewerkers n uitgebreide voorraad.

Dit kunnen we alleenrealiseren met de juiste mensen, die net zo klantgericht zijn alswij. Zo bellen we bijvoorbeeld elke dag een deel van onze klantenom te vragen of ze tevreden zijn met ons en wat er beter kan.

Jijbelt je vrienden toch ookregelmatig?

Functiebeschrijving

Hetwinnen en beheren van large accounts voor BMB in Vlaanderen,Limburg en Vlaams-Brabant. Het behalen van je P&L en alleandere commercile KPI's die we samen afgestemd hebben.

Hetopstellen van strategische accountplannen en het implementeren vannieuwe klanten. Ervoor zorgen dat de nieuwe klant een echteTeamBMB-partner wordt.

Opvolgen van marktevoluties om meerwaardete creren bij de uitbouw van jouw klanten en het in kaart brengenvan de belangrijksteconcurrenten.

Functie-eisen

Onzeideale kandidaat is creatief en gedreven, iemand met een alertegeest die streeft naar resultaten, met oog voor de lange termijnklantenrelatie.

Minimum 3 jaar ervaring in een commercile B2Bfunctie. Je bent een echte verbinder over verschillendedepartementen heen om tot een succesvol team- &bedrijfsresultaat te komen.

Je beschikt over sterkeonderhandelings- & communicatie vaardigheden. Je hebt ervaringbinnen de bouwsector, bij voorkeur binnen klasse 6, 7 en 8aannemers.

Je voelt je als de spreekwoordelijke mortel tussen onzebakstenen en dit bij zowel projectleiders, architecten, aankoop endirectie als gesprekspartners.

Je hebt strategisch inzicht en kandoelstellingen op korte en middellange termijn inpassen in eenlangetermijnvisie. Je werkt gestructureerd, hebt oog voor detail enhoudt rekening met de kleine lettertjes.

Je bent perfect NL-taligen hebt een goede basis kennis Frans en Engels. Je bent alert vooropportuniteiten en weet deze maximaal tebenutten.

Arbeidsvoorwaarden

Jouwsalaris wordt bepaald door jouw kennis, kunnen en ambitie.Daarnaast krijg je 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen per jaar enontvang je een medewerkerskorting op ons assortiment aanbouwmaterialen.

Je wordt tewerkgesteld onder PC124(bouwsector).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier