Business Developer Energie & Mobiliteit
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
5 dagen geleden
source : Jobat

DATS 24 is de brandstof- en energiespecialist van Colruyt Group en heeft een grote missie : klanten de transitie helpen maken naar duurzame mobiliteit en energie.

Daarbij hoort zeker de integratie van groene stroom én e-mobility. Als Business Developer speel jij daarin een cruciale rol.

Het zijn spannende tijden voor energie en mobiliteit, nu elektriciteit uit zon en wind steeds meer beschikbaar wordt en er steeds meer elektrische wagens de weg op gaan als groen alternatief voor benzine- en dieselwagens.

Als Business Developer zit jij niet eens op de eerste rij van die revolutie tussen groene energie en e-mobility, je staat mee op het podium.

Je bent dan ook vertrouwd met groene energie of e-mobility en hebt zin om diep in het andere stuk te duiken. Je gedrevenheid en goesting om uit nieuwe inzichten nieuwe ideeën voor onze business te halen, is wat telt.

Jij bepaalt mee in welke richting DATS 24 verder evolueert voor zijn aanbod rond energie en e-mobility, door nauw samen te werken met andere specialisten als product marketeers, markttrends op te volgen, opportuniteiten om te zetten in concrete pilootprojecten ...

Wat doe je concreet?

Je grote missie is het identificeren van commerciële opportuniteiten , o.a. door markttrends in de gaten te houden. Je distilleert hieruit ideeën en pitcht ze.

Nadat je je business idee gepitcht hebt voor een innovatieve en duurzame businesscase , onderzoek je de volgende stappen.

Hoe zit het met de verhouding investering vs. ROI? Past dit binnen het merk DATS 24? Is het idee bestand tegen wat onze concurrenten aan het doen zijn?

Is je business case scherpgesteld? Dan start je een pilootproject op met een duidelijk zicht op impact, planning en budget .

Eens je project in de pipeline zit, blijf je de ontwikkeling monitoren. Je blijft de case en het proces optimaliseren. Iteratie is hierbij je sleutelwoord.

Je werkt ook een roadmap uit van verschillende projecten die in de pipeline zitten . Afhankelijk van hoe de sector evolueert, pas je die roadmap aan.

Je hebt voor nieuwe projecten voldoende experts en draagvlak nodig, soms binnen maar vaak ook buiten Colruyt Group. Je zet dan ook duurzame partnerships op en voedt die samenwerkingen met je enthousiasme, professionele maar toegankelijke houding en altijd met een toekomstgerichte blik.

Je vormt met veel plezier de brug tussen de verschillende andere afdelingen binnen de organisatie (R&D, Innovation, Marketing, Finance, Legal).

Kortom, een job met een groot netwerk!

Je werkt in ons hoofdkantoor in Hellebroek en komt terecht in een dynamisch team, met veel informeel overleg en een open sfeer.

Kennis en ervaring - Je hebt een economische of technische vorming (burgerlijk ingenieur, industrieel ingenieur, handelsingenieur, handelswetenschappen, TEW ).

Je kan minstens 3 jaar relevante werkervaring voorleggen binnen business development. Verder heb je een reeds verworven kennis in e-mobility en / of groene energie en infrastructuur en begrijp je onze business en diensten grondig.

Analytisch vermogen Je kan diverse informatie en taken verwerken op korte tijd zonder het overzicht te verliezen.

Drive en enthousiasme Je bent gepassioneerd door duurzame energie en infrastructuur en je koppelt je (technische) kennis aan maatschappelijke betrokkenheid.

Je blinkt uit in ondernemingszin.

Communicatie en overtuigingskracht Je communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar voor een goed stakeholdermanagement en het slagen van productontwikkelingsprojecten.

Bovendien sta je vaak in contact met externe partners en leveranciers, dus een commerciële flair is een must.

Verantwoordelijkheid Waarop moeten we inzetten om te blijven groeien in deze veranderende markt? Jij bepaalt mee de juiste keuzes binnen de markt van energie en mobiliteit.

Talenkennis Je hebt een uitstekende kennis van het Engels en het Nederlands en / of het Frans. Zo communiceer je vlot met je collega’s, partners en stakeholders.

Opleiding Je krijgt een grondige opleiding van de huidige adviseur, zodat je meteen aan de slag kan. Daarnaast kan je kiezen uit heel wat opleidingen voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Afwisseling Je werkt mee aan heel wat nieuwe projecten, waarin je je energie kwijt kan. Leuk is vooral dat je ook echt een impact hebt op de uitwerking ervan.

Stabiliteit Colruyt Group is een stabiel bedrijf in volle groei. Daarom krijg je bij ons meteen een contract van onbepaalde duur.

En wie weet groei je na verloop van tijd door naar een andere functie in de groep.

Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een maaltijdcheques en winstdeelname.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier