Verkoper / verkoopster beenhouwerij
RANDSTAD
ROESELARE
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als winkelbediende word je deeltijds / voltijds ingezet binnen de beenhouwerij.Je draait mee in verschillende facetten zoals productie en klantenbediening.

Je bedient de klanten met een glimlach.In minder drukke periodes in de verkoop, help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen (salades e.

d.)Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.Je krijgt de kans om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen in de beenhouwerij.

Profiel

Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de verkoop.Je bent klantvriendelijk, spontaan en positief ingesteld.Je bent gepassioneerd door het vak en tevreden klanten is jouw topprioriteit.

Je bent een teamspeler, je werkt graag samen met collega's.Je bent flexibel qua takenpakket en uurrooster. Je werkt ook op zaterdag (1 zaterdag op 3), in ruil heb je één vaste dag vrij in de week.

Je kan onmiddellijk starten binnen een jong en dynamisch bedrijf.

Jobgerelateerde competenties

 • De kassa bij het begin van de werkdag controlerenDe kassa-inhoud bij sluiting tellen
 • Betalingen ontvangen
 • De voorraad ordenen en de producten uitstallen
 • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen
 • De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden
 • De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen
 • De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten
 • Aanbod

  Je komt terecht in een top- beenhouwerij in een bekende supermarktJe maakt deel uit van een (h)echt team waar teamspirit belangrijk isMogelijkheid tot vast contract met een marktconform salaris en extralegale voordelenDeeltijdse of voltijdse tewerkstelling !

  Wil je aan de slag in de afdeling beenhouwerij in een bekende supermarkt ?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier