Project Engineer
CEVA Logistics
Grobbendonk, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job description Wat ga je doen? Als process engineer ben je in eerste lijn betrokken bij het verder uitbouwen van een state of the art logistiek proces, de motor van excellente distributie en een absolute key factor in het streven naar ultieme klantentevredenheid voor CEVA logistics.

 • Je staat mee in voor het bepalen en mede-organiseren van het logistieke proces op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarnaast zul je in deze functie : Procedures en flows opstellen;
 • Het arbeidsproces definiëren om zode meest efficiënte goederenstroom voor ons warehouse te realiseren;Storingen binnen ons operationele process analyseren en oplossen;
 • Uitwerken, opvolgen en borgen van projecten, nieuwe werkmethoden en middelen voor bestaande en nieuwe processen en diensten, alles ter verbetering van efficiëntie, leverperformantie en kwaliteit binnen het magazijn;
 • Werk je nauw samen met andere afdelingen zoals inbound, inventory en shipping. waar kom je te werken? Je bent teamlid van ons operational excellence team op onze site in Grobbendonk.

  Jouw direct leidinggevende betreft de Operations Excellence manager. Samen met de andere Engineers dragen jullie bij aan de continue verbetering van onze site.

  Requirements Wat bieden wij? CEVA kent een informele en transparante bedrijfscultuur. We bevinden ons in een dynamische en groeiende markt en zijn een snel groeiend en continue innoverend bedrijf.

  Bij CEVA streven we dagelijks naar verbeteringen in alle lagen van onze organisatie. Onze missie is om de meest professionele logistics partner te zijn en daar kunnen we jou bij gebruiken! Er is bij CEVA veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities.

  Met andere woorden we investeren in jouw ontwikkeling. We bieden volop carriere mogelijkheden en denken in kansen. Wat breng je mee?

  Voor de functie van Project Engineer zoeken wij een gedreven en resultaatgericht persoon die buiten de gebaande paden durft te gaan.

  Je bent bovendien kritisch, analytisch en constructief ingesteld. Je bent in eerste instantie een teamplayer maar je bent ook instaat om autonoom te functioneren.

 • Je communiceert gemakkelijk op verschillende niveau’s en in verschillende talen. Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee : Je bent in het bezit van een universitair diploma, bij voorkeur logistiek / ingenieur, of gelijkwaardig door ervaring;
 • Je bent een uitgesproken problem solver en bezit de drive om met bekwame spoed operationele problemen op te lossen;Je bent sociaal vaardig met een down-to-earth attitude;
 • nteresse in logistiek, proceskwaliteit en de drive om excellentie na te streven in deze domeinen is de prioriteit;Goede kennis en ervaring van Microsoft Office Tools (Excel, Access.

 • Kennis van WMS systemen is een pre;Je hebt een ruime technische belangstelling en combineert deze met een gezond inzicht in de magazijnwereld en een creatieve aanpak.
 • Over CEVA Logistics CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management.

  De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Nieuwsgierig? Wil je meer weten over CEVA Logistics en deze vacature?

  Neem contact op met Jill Stegers, Corporate Recruiter via telefoonnummer : +31 (0)6-120 902 16 of mail : jill.stegers cevalogistics.

  com. Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren via onze website.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier