Assistent Projectleider Elektrotechnieken (M/V/X)
Vma
brussels,Belgium
12 uur geleden

VMA Vanderhoydoncks in Alken installeert industriële elektrische installaties bij grote projecten zoals retail, industrie, ziekenhuizen, kantoren en openbare gebouwen.

We zorgen er voor de algemene elektrische uitrusting. Dit betreft o.a. middenspanning, verdeel- en voedingslijnen, elektrische borden, verlichting, data, branddetectie, toegangscontrole, domotica.

 • Binnen de VMA-cluster, zijn we met meer dan 700 werknemers. We zijn een klantgerichte organisatie, die gedrevenheid, resultaatgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel draagt.
 • Loyaliteit, toewijding en respect voor klanten, partners en medewerkers zijn onze belangrijkste waarden. In Alken zijn we met 55 werknemers en hebben we een vlakke, informele structuur.

  Momenteel zijn we in Alken op zoek naar een Assistent Projectleider Elektrotechnieken

  Je job

  Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider bij elektrotechnische totaalprojecten in bijvoorbeeld kantoorgebouwen, nutscomplexen, logistieke en industriële sites, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, voetbalstadions ...

  Om de uitvoering tegen minimale kosten te laten verlopen, bestudeer je het bestek, de tekeningen en alle overige informatie.

  Indien nodig maak jerevisietekeningen en controleer je de uitvoerbaarheid. Daarnaast vraag je offertes aan bij leveranciers, maak je technische fiches op en beheer je de kwaliteitsplannen, planningsschema’s en projectadministratie.

  Gedurende het gehele proces onderhoud je contact met de uitvoerders en help je bij het oplossen van praktische problemen op de werf.

  De bedoeling is dat je op (korte) termijn doorgroeit naar projectleider.

  Je profiel

 • Je hebt een bachelor diploma of A2 (TSO) elektriciteit of elektromechanica.
 • Een 5-tal jaar ervaring in industriële elektriciteit is een pluspunt.
 • Je bent leergierig en klantgericht en je wilt kwaliteit afleveren.
 • Je bent communicatief, punctueel en stressbestendig.
 • Verder kun je je werk goed plannen en de juiste prioriteiten stellen.
 • Materiaalkennis, kennis van CAD en Excel zijn een must.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, je kan je goed behelpen in het Engels en liefst ook in het Frans.
 • Wat wij bieden

  Je komt terecht in een stabiele, goed gestructureerde, groeiende organisatie met een aangename werksfeer. Je krijgt een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen op maat en heel wat doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

  Solliciteren

  Heb je interesse? Stuur dan je cv naar . Heb je eerst nog wat vragen? Stuur gerust een mailtje. Meer info over VMA vind je op .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier