Mecanicien
Bellewaerde
Ieper, West-Vlaanderen
3 dagen geleden

Functie :

Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de attracties en technische infrastructuur binnen het park.

Tijdens de wintermaanden werk je mee aan de revisies van het zeer diverse machinepark (motoren, pompen, compressoren, etc.

dat eigen is aan onze sector. Wanneer het park operationeel is voor bezoekers help je mee bij technische interventies en pannes.

Profiel :

Je hebt een passie voor techniek en bij voorkeur al enige ervaring als onderhoudsmecanicien (productie-omgeving, servicetechniek).

Je bent in staat zelfstandig te werken. Verder leg je de nodige flexibiliteit aan de dag en schrikt weekendwerk jou niet af (2 weekends per maand gedurende seizoen / ochtendshift).

Veiligheid is voor jou een werkwoord.

Ons aanbod :

Wij voorzien een vast contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk loon en een aantal extralegale voordelen. Je komt terecht in een sterk technisch team en een unieke, technisch gevarieerde en uitdagende werkomgeving.

Verder mag je rekenen op een aangename werksfeer.

Solliciteren kan door op 'solliciteer nu' te klikken of via annelies.dejaegher bellewaerde.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier