Back Office Human Resources
EyeTech Solutions
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Proxy of Junior Product Owner in regio Antwerpen? Heb je al ervaring met HR Back Office processen, en / of kun je terugblikken op enkele jaren ervaring in een gelijkaardige rol?

Bekijk dan zeker onderstaande job! Deze gekende marktspeler op vlak van human resources kijkt momenteel uit naar zijn nieuwste teamspeler.

Bij deze topspeler werk je in een dynamische en flexibele omgeving. Daarnaast krijg je ook de nodige begeleiding en krijg je mooie perspectieven binnen een laaiend enthousiast team.

JobAls Proxy zal je een belangrijke schakel vormen voor alle zusterorganisaties en de IT-afdeling met betrekking het verbeteren van de interne applicaties.

Daarnaast ben je een belangrijke ondersteuning voor de Product Owner dankzij jouw raad, jouw analyse en jouw voorbereiding van vergaderingen en projecten.

Vervolgens houd je de kwaliteit van het delivery proces in de gaten en stuur je bij waar nodig.Ook horen het maken van functionele analyses tot je takenpakket, en zog je daarbij voor de identificatie van de stakeholders, het verzamelen van de nodige informatie en de overdracht van je analyse aan de System Architects.

Beschrijven van functionele specificaties zodat je naar actief naar knelpunten en verbeteringskansen in de bedrijfsprocessen.

ProfielJe hebt een master of bachelor diploma uit een STEM-richting (Science, Technology, Engineering of Mathematics) op zak.

Of je bent gelijkwaardig door enkele jaren ervaring in de sector.Sterke communicatievaardigheden zodat je een vertrouwensrelatie kan opbouwen met de business en alle stakeholders.

Heb je ervaring met HR Back Office processen zoals facturatie, loonverwerking, DmfA... dan is dit een zéér sterke troef.Coördineren is je niet wereldvreemd en is een sterke eigenschap.

Naast je goed analytisch inzicht, hou je ervan om samen met je collega's resultaten en successen te behalen. AanbodEen salarispakket volledig marktconform dat kan oplopen tot EUR55.

000 afgestemd op jouw kennis en ervaring.Bedrijfswagen en tankkaart worden ook voorzien zodat jij je kosteloos kan verplaatsen doorheen België.

Je krijgt de opportuniteit om zelfstandig beslissingen te nemen en te anticiperen waar nodig, en op die manier kun je jouw belang in de onderneming al snel bewijzen.

Maaltijdcheques van 8 euro / dag om elke dag te genieten van een lekkere lunch.Een interessante hospitalisatieverzekering en groepsverzekering waarbij de familieleden kunnen aansluiten.

Flexibele werkuren waarbij je kan starten tussen 7.30-09.30 uur in de ochtend.Er worden ook steeds verschillende opleidingen, events en congressen voorzien zodat jij steeds het beste uit jezelf kunt halen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier