Sales Representative JACK & JONES
JACK & JONES
Antwerpen, BE
1 dag geleden

Sales Representative JACK & JONES - BESTSELLER

DESIGN (Y)OUR FUTURE!

Ben jij een dynamische en enthousiaste sales die gepassioneerd is door mode? Ben je gemotiveerd om JACK & JONES naar een hoger niveau te tillen op de Belgische markt?

Dan is dit de perfecte uitdaging voor je. Voor ons hoofdkantoor in hartje Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Sales Representative voor JACK & JONES.

ABOUT THE BRAND

JACK & JONES is kwalitatieve mode voor jonge mannen dat wordt verkocht in onze JACK & JONES winkels verspreid over 38 landen en door onze duizenden wholesale partners verspreid over de hele wereld.

Een liefde voor denim is wat JACK & JONES deed ontstaan in 1990 en vormt nog steeds de corebusiness. Het doel van JACK & JONES is om het jarenoude erfgoed van jeans te verrijken door middel van innovatieve behandelingen en ontwerpen terwijl we de geschiedenis respecteren.

Maar vergist je niet, JACK & JONES is meer dan alleen jeans. Vandaag de dag voorziet het merk in de vele aspecten van de garderobe van een man : van zijn speelsde jeugd tot de behoefte aan tijdloze silhouetten.

We leggen de focus steeds op de kwaliteit van de stoffen en de behandelingen zonder in te boeten op onze scherpe prijzen.

JACK & JONES is onderdeel van het wereldwijde modebrijf modebedrijf BESTSELLER. Voor meer informatie, surf naar of

ABOUT THE TEAM

Als Sales Representative van JACK & JONES maak je deel uit van een erg gemotiveerd en internationaal verkoopteam met wie je zal samenwerken om waardevolle kennis te delen en verkopen te genereren.

Naast het verkoopteam is er ook een toegewijd ontwerp-, aankoop- en marketingteam waarmee je zal samenwerken. De sfeer op de werkvloer is informeel, toch wordt er hard gewerkt zodat we samen ons gemeenschappelijk doel kunnen bereiken : het succes van de merken naar een nog hoger niveau tillen.

De mensen in het team zijn het DNA van ons merk. Ze stralen het uit, zowel in hun manier van handelen als in de manier waarop ze met de collecties omgaan.

WHAT YOU WILL BE DOING

Als Sales Representative is het je verantwoordelijkheid de opgestelde doelstellingen te behalen. Daarom is het essentieel dat je zorgzame en sterke relaties opbouwt en onderhoudt met jouw klanten.

Je persoonlijke touch en input zijn hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van JACK & JONES. Je zorgt ervoor dat je de vinger aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen damesmode.

 • Je verkoopt de collecties van JACK & JONES aan B2B-klanten in de showroom, via telefoon, op verplaatsing, via knap doordachte mailings of via onze B2B-Instagrampagina.
 • Je werkt nauw samen met de andere salescollega’s om het juiste assortiment bij je klanten te plaatsen en op te volgen.
 • Je prospecteert naar nieuwe klanten voor JACK & JONES om zo een klantenportfolio op te bouwen.
 • Je behaalt je eigen verkoopdoelstellingen, beheert je budget en organiseert je planning.
 • WHAT WE ARE LOOKING FOR

  Je bent een rasechte verkoper met reeds een eerste ervaring in de modewereld waar je productkennis hebt opgebouwd. Je kan aantonen dat je in je vorige jobs goede resultaten hebt bereikt dankzij je ondernemingsgeest en je gedrevenheid.

  In je werk ben je flexibel en presteer je optimaal als je wordt uitgedaagd.

 • Passie voor mode : je hebt een sterke affiniteit met de nieuwste mode trends.
 • Je hebt een professionele uitstraling en een commerciële ingesteldheid.
 • Dankzij jouw creatieve aanpak & positieve attitude zoek je altijd naar de beste oplossingen.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent een echte teamplayer met een gezonde dosis pit en motivatie, maar je kan ook zelfstandig en proactief werken.
 • Hands-on mentaliteit en een communicatieve spring in het veld? Check!
 • WHAT WE OFFER

 • Een veelzijdige voltijdse job (37,5u / week) met aandacht voor work-life balance door flexibiliteit in werkuren en mogelijkheid tot thuiswerk.
 • Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques (€8 / dag), hospitalisatieverzekering, mobiliteitspakket,
 • Aantrekkelijke korting op kledij (winkel en online).
 • Een leuke werksfeer met fijne collega’s in een internationaal modebedrijf.
 • DESIGN (Y)OUR FUTURE : BESTSELLER hecht veel belang aan de persoonlijke ontwikkeling van zijn werknemers. Daarom organiseren we regelmatig opleidingen, trainingen en workshops om je competenties te blijven ontwikkelen.
 • ABOUT BESTSELLER

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modebedrijven wereldwijd.

  Met mooie merken als onder meer SELECTED, JACK & JONES, ONLY, VILA en OBJECT spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit.

  Ben je helemaal enthousiast bij het lezen van deze vacature? Dan kijken we er naar uit om van jou te horen!

  Benieuwd naar onze toekomstige jobs & wat onze merken alsook BESTSELLER zoal doen? Volg ons dan zeker op & .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier