APPLICATION ENGINEER ROBOTICS
Stäubli Benelux
Vlaams-Brabant, België
9 dagen geleden
source : Jobat

Je zal instaan voor de ondersteuning van onze klanten of integratoren zowel tijdens de pre-sales als aftersales fase. Je analyseert samen met de sales engineer projecten, staat in voor simulaties, testen en programmatie van applicaties.

Je werkt deels op kantoor (Kortrijk), deels bij klanten (Benelux).

Je genoot een opleiding elektromechanica, automatisatie, elektriciteit / elektronica of hebt voldoende ervaring in een industriële omgeving.

Zowel mensen met een ervaring als starters komen in aanmerking. Kennis van industriële automatisatie of PLC’s is een troef.

Je bent bovenal een teamplayer met een hart voor de klanten. Je werkt vanuit Kortrijk, maar je ziet niet op tegen reizen en korte verblijven in het buitenland.

Je trekt je uit de slag in het Frans en het Engels.

Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Een enthousiast team experten, de ondersteuning van een snel groeiende multinational, een doorgedreven opleiding in het buitenland en een mooi salarispakket met wagen en vele extra’s :

Maaltijdcheques

Internetvergoeding / abonnement

Hospitalisatieverzekering

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier