Teamleader Commerciële Binnendienst Vendor
MenT Group
Antwerpen, Bélgica
6 dagen geleden

FUNCTIE

Als Teamleader Commerciële Binnendienst ben je primair verantwoordelijk voor het begeleiden, motiveren en coachen van jouw teamleden in het realiseren van optimale klantgerichte dienstverlening.

Daarbij ben je zelf, indien nodig, ook actief meewerkend in de dagelijkse operatie. Het team bestaat uit 5 medewerkers en verzorgt een brede verkoopondersteunende dienstverlening.

Denk daarbij aan de opvang van alle vanuit klanten binnenkomende vragen en / of verzoeken, het ondersteunen van de commerciële buitendienst, het coördineren van de opstart van nieuwe klanten en contractbeheer, facturatie en debiteurenbeheer en samenwerking met alle departementen binnen het bedrijf.

PROFIEL

Wij zoeken een echte people manager, die zich naast het aansturen van de (vaak hectische) dagelijkse operatie ook zal richten op het begeleiden van een team in een sterk veranderende omgeving.

Door natuurlijke interesse in jouw teamleden weet jij wat zij nodig hebben om het maximale uit zichzelf te halen. Je faciliteert de noodzakelijke ondersteuning en je coacht jouw mensen, als persoon én als team.

Je hebt zowel operationele als leidinggevende ervaring opgedaan op een verkoopondersteunende binnendienst. Je beschikt over een afgeronde commerciële bachelor opleiding en hebt kennis op het gebied van dienstverleningsconcepten.

Je hebt een sterk cijfermatig inzicht, uitstekende beheersing van Excel en je hebt bij voorkeur eerder gewerkt met ERP software (AX Dynamics).

Je bent nauwkeurig, stressbestendig en flexibel.

AANBOD

 • Een competitief salarispakket
 • Een verantwoordelijk functie als teamleader die een sterke impact heeft op heel de organisatie.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier