Medewerker met grafische opleiding (m/v)
Konvert Interim Westmalle
Malle, BE
6 dagen geleden

Profiel

Wij zijn op zoek naar een medewerker voor een grafisch bedrijf te Malle. Je takenpakket : - Klaarzetten van orders voor de drukmachines - Toezien op de kwaliteit en afhandeling van het drukwerk - Monteren van drukstempels op sleeves - Klaarmaken van drukinkten in onze inktkeuken en de stockage ervan - Controle en stockage van drukstempels Heb jij een grafische achtergrond, oog voor detail, kleur en kwaliteit?

Ben je een echte teamplayer en stressbestendig? Stuur dan snel je CV door naar westmalle.interim konvert.be of bel ons op het nummer 03 322 32 60.

Aanbod

De productie controleren en de niet-conforme producten verwijderen. De parameters van de machine bepalen en instellen (formaat, marge, dikte, snelheid, positie van samen te voegen elementen, .

 • Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren.
 • Verschillende bewerkingen voor afwerking of routering vaststellen volgens de productiecriteria of de instructies (soort papier, formaat, .

 • Storingen vaststellen en de instellingen aanpassen Kans op vaste aanwerving na positieve interim periode. Je komt terecht in een tof team in een bedrijf dat constant in beweging is.
 • Vereiste kwalificaties

  Je moet een grafische opleiding gevolgd hebben (prepress of print).Je moet zelfstandig kunnen werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier