Technieker (M/V)
Accent
Gavere, BE
6 dagen geleden

Dit is een meedenkend technisch installatiebedrijf met een jarenlange ervaring. Alvorens eeninstallatieproject aan te vatten vinden ze het belangrijk om eerstgoed naar onze klanten te luisteren om te achterhalen wat hetwerkelijke probleem is.

Dit stelt hun in staat de passendeoplossing aan tereiken.

Functiebeschrijving

Opde werven van onze klanten help je mee bij het plaatsen vaninstallaties. Deze zijn hoofdzakelijk opgebouwd uit leidingwerk metdaaraan gekoppeld allerlei toestellen zoals filterswarmtewisselaars collectoren pompen.

 • Ook inbegrepen zijn alle(metaal)constructies voor supportage. De buisleidingen kunnen zijn : staal gegalvaniseerd staal inox koper kunststof (PVC of PE).
 • Ookhet elektrisch aankoppelen en het programmeren van meet- enregeltoestellen zullen tot het takenpakket behoren. Evenals hetopstarten van installaties en nadien het uitvoeren van interventiesenonderhoudsacties.

  Functie-eisen

  Jehebt een technische kennis opgebouwd door ervaring of eentechnische opleiding gevolgd. Je hebt een goede basiskennis vangereedschappen.

  Je kunt vlot werkinstructies schetsen tekeningenlezen en omzetten naar de praktijk. Ervaring met leidingwerk vangelijk welke aard ook is een pluspunt.

  Ervaring als chauffagist ofsanitair is geen vereiste maar een sterk pluspunt (bij geenervaring maar wel sterke interesse : zeker vermelden).

  Je bentiemand die graag in een team werkt. Je bent meestal met 2 personenop baan (afhankelijk van het werk). Maar het is wel zo dat je na deopleidingsperiode zelfstandig aan de slag moet kunnen.

  Veiligheiden kwaliteit zijn belangrijk voor jou. Orde en netheid worden opprijs gesteld. Je staat open voor opleidingen je bent leergierig.

  Nederlands is de voertaal. Kennis Frans is een pluspunt. Je bentbij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B. Je bent bereid totsporadisch overnachten (dit is geen veel voorkomendgegeven).

  Arbeidsvoorwaarden

  Eenafwisselende job bij verschillende klanten met uiteenlopendetoepassingen. Gaande van bv. (publieke) zwembaden tot diverseprojecten in de industrie.

  Een familiale en collegialesfeer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier