keukenmedewerker
Randstad
Tienen, Vlaams-Brabant
5 dagen geleden

job description

Zin in een job om in te bijten? Kan je goed overweg met maten en gewichten?Dan ben jij de juiste persoon om in de zoete productieomgeving van Kim's Chocolates te werken.

Je maakt deel uit van een dynamisch team van keukenmedewerkers. Je zal de vullingen voor de pralines bereiden. Hierbij zal je ingrediënten afwegen, chocolade zeven, .

 • Je volgt hierbij recepten en instructies.
 • qualification

 • Er is geen diploma of eerdere ervaring vereist.- Tellen met maten en gewichten kan je als geen ander.- Je begrijpt, leest en spreekt vlot Nederlands (om de recepten te lezen en uit te voeren en om bijhorende documentatie in te vullen).
 • Je kan in 2 ploegen (vroege en late) werken. - Een aantrekkelijk loonpakket (uurloon 13,40 € / u, ploegenpremie en maaltijdcheques).
 • Er is kans op een vast contract. - Een vlotte verbinding : de weg naar Kim's Chocolates is filevrij en gelegen aan de achterkant van het station in Tienen.
 • Werken in 2 ploegen maakt dat je meer tijd hebt tijdens de dag. Dus, wil je graag werken in een smaakvol bedrijf ? Aarzel niet en contacteer ons bij interesse en / of vragen : mail ons (je cv + motivatie) op leuvenhageland 812 randstad.be of solliciteer online!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier