Quality manager food
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group biedt met zijn huismerken Boni en Everyday Selection een breed gamma betaalbare kwaliteitsproducten aan. Dankzij jouw inspanningen als kwaliteitsverantwoordelijke Food garanderen we die kwaliteit en stellen we elke dag onze klanten tevreden.

Wat doe je concreet?

Als kwaliteitsverantwoordelijke Food volg je een aantal productgroepen op - van bij de selectie tot in de winkelrekken. Enerzijds doe je dat voor voedingsproducten van onze huismerken, zoals koekjes, conserven, bereide gerechten, diepvriesvis Anderzijds volg je ook bepaalde niet-voedingsproducten op, zoals huishoudpapier, cosmetica, shampoo, parafarmacie, detergenten of dierenvoeding.

Je stelt daarvoor controleschema’s en kwaliteitseisen op en evalueert de productspecificaties en - indien van toepassing - de voedingsanalyses en smaaktesten.

Als rasechte teamspeler werk je nauw samen met je collega's van de afdelingen Aankoop, Kwaliteit en Productduurzaamheid. Samen evalueren, bewaken en verbeteren jullie de kwaliteit van de voedingsartikelen en aanverwante producten van onze eigen merken van Colruyt, OKay en Bio-Planet.

Dankzij jullie inspanningen voldoen onze producten aan alle eisen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en nutritionele samenstelling.

Je komt terecht op de afdeling Kwaliteit en maakt deel uit van een team van 16 medewerkers.

Je verplaatst je geregeld met de auto om ook het contact met de leveranciers te onderhouden.

Je werkt in Halle.

 • Kennis en ervaring Je hebt een masterdiploma of minstens een voeding-gerelateerd bachelordiploma. Werkervaring als kwaliteitsverantwoordelijke is een pluspunt.
 • Je kent de wetgeving rond voeding en werkt vlot met Excel. Je beschikt over een rijbewijs B.

 • Verantwoordelijkheid Je bent trots op je assortiment en draagt hier met plezier de verantwoordelijkheid voor. Dankzij jouw gedrevenheid blijven we onze producten continu verbeteren.
 • Initiatief Je bent dynamisch, positief en kritisch ingesteld en gaat actief op zoek naar extra informatie, waardoor je jouw expertise steeds verder uitbouwt en uitdraagt.
 • Een verschil maken Je werkt op een afdeling die in het hart van Colruyt Group actief is. Heel wat collega’s rekenen op jouw expertise.
 • Dankzij jouw communicatietalent, assertiviteit en constructieve manier van samenwerken, breng je je vakkennis vlot over en zorg je ervoor dat er intern iets mee gebeurt.

 • Talenkennis Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en spreekt goed Engels, want je neemt regelmatig contact op met internationale leveranciers.
 • Een deel van je collega’s is Franstalig. Je communiceert dus ook vlot in het Frans.

 • Ontwikkelingskansen Je kan steeds vertrouwen op de expertise van je collega’s en krijgt de kans om jezelf een loopbaan lang te blijven ontwikkelen met interne en externe opleidingen.
 • Impact We bieden je de kans om je stempel te drukken op het assortiment van een van de grootste supermarktketens van België.
 • Zekerheid Je krijgt meteen een vast contract van onbepaalde duur binnen Colruyt Group, een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Extralegale voordelen Boven op je loon krijg je verschillende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier