Bekister - handlanger regio Brugge(m/v)
Konvert Construct Ieper
Brugge, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bekister. Je bent verantwoordelijk voor het maken van bekistingen voor betonconstructies op de verschillende werven.

Ook monteer je gemoduleerde bekisting en zorg je voor het plaatsen en de montage van ijzeren wapening.

Aanbod

Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones. De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling.

Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...). Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, .

 • De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren. De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, .
 • Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren. Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren.
 • Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten

  Wij bieden een gevarieerde job met werkzekerheid op lange termijn. Kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

  Vereiste kwalificaties

  Je hebt reeds ervaring in de bekisting. Je hebt zin voor nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid. Kwaliteitsgericht werken is voor jou een absolute must.

  Je hebt oog voor veiligheid, en zorgt daarnaast voor een ordelijke en nette werkplek. Je bent een gedreven teamplayer, met zin voor initiatief.

  Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je wordt tewerkgesteld in op de werf in regio Brugge.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier