Sociaal Juridisch Expert
Salar
Kasterlee, Antwerpen, BE
20 uur geleden
source : Jobat

Je komt terecht in een team van 6 enthousiaste collega’s met wie je een klantenportefeuille behartigt. Alle aspecten van de sociale wetgeving worden je tijdens een trainingstraject aangeleerd.

Zo word je één van onze experts , op wie onze klanten kunnen rekenen voor juridisch advies op maat bij hun personeelsdossiers.

Je past de relevante wet- en regelgeving toe en formuleert heldere en praktische aanbevelingen die onze klant op weg helpen.

Naarmate je kennis groeit, zal je antwoorden kunnen geven over complexere loondossiers, extralegale voordelen, tijdelijke werkloosheid, ouderschapsverlof, tijdskrediet e.

a. Afhankelijk van je ambities kan je meeschrijven aan teksten voor onze website, nieuwsbrieven en mailings om zo onze klanten mee op de hoogte te houden van evoluties in ons vakgebied.

Zo zal deze functie je jarenlang heel wat voldoening en afwisseling bieden.

Sociaal recht is jouw specialisatie of interesse. Zowel masters in de rechten als bachelors rechtspraktijk kunnen bij ons terecht .

Je bent in ieder geval gedreven, analytisch sterk en klantgericht ingesteld. Meedenken met onze klanten en een helder antwoord formuleren op hun vragen is jouw dada.

Je bent een zelfstandige, collegiale en nauwkeurige werker en je springt vlot om met veranderende regelgeving en softwarepakketten.

Je ervaring en talent kan je bij ons verder ontwikkelen .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier