Operationeel Verantwoordelijke Weekend
Alpro
Belgium
1 dag geleden

Jouw rol

 • Zowel voor de CUP als Brick plant, realiseer je de geplande output, op de meest efficiënte manier en volgens de juiste kwaliteitsvereisten, waarin veiligheid prioriteit is.
 • Je stuurt hiervoor de betrokken Teamleaders (11) operationeel aan, in nauwe samenwerking met de Zone- en Plant managers.

  Je biedt oplossingen bij dringende problemen binnen productie.

 • Je bewaakt en analyseert de performantie van de productielijnen en werkt actief mee aan het continue verbeterproces, samen met de Performance coördinatoren (2).
 • Je leidt en coacht het team, je staat tussen hen en betrekt hen. Zo weet je wat er leeft en kan je aan de slag om hen naar een hoger niveau te tillen, in nauwe samenwerking met hun leidinggevende en HR.
 • Je borgt de kwaliteit van de dagelijkse informatie-routines en stuurt bij waar nodig.

 • Samen met de Performance coördinatoren borg je de communicatieoverdracht tussen de week- en weekendploegen.
 • Jouw profiel

 • Je bent een sterke communicator, weet altijd het overzicht te behouden en vanuit je coachende leidinggevende stijl weet je mensen te motiveren om het steeds beter te doen.
 • Je hebt een uitgebreide kennis van productieprocessen, installaties en machines en combineert dit met de juiste zin voor verantwoordelijkheid en prioriteiten (veiligheid, kwaliteit, hygiëne en milieu).
 • Door je bewezen ervaring heb je snel inzicht in mogelijke optimalisaties en je hands on mentaliteit maakt dat je in deze in de praktijk omzet.
 • Je hebt een goede kennis van SAP en Microsoft Office en je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, Frans is een plus.
 • Je beschikt over een Ingenieursdiploma, of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Over ons

  Alpro, de Europese plantaardige pionier van Danone, wil zoveel mogelijk mensen dichter bij een goede gezondheid brengen door gezonde en lekkere plantaardige voeding en dranken te produceren, op een manier die onze planeet respecteert. One planet. One Health.

  Onze heerlijke plantaardige producten worden gemaakt uit soja, amandelen, hazelnoten, cashewnoten, rijst, haver of kokosnoot.

  We willen mensen uitnodigen om mee te werken aan een gezondere wereld.

  Door de inspanningen die Alpro levert om maatschappelijke en ecologische doelstellingen te combineren met financieel succes, is Alpro bovendien gecertificeerd als B Corp.

  Sluit je aan bij onze dynamische teams en ervaar onze unieke Alpro sfeer vol positivisme, openheid, samenwerking en passie voor kwaliteit.

  Ons aanbod

  Als lid van de Danone familie, zal je deel uitmaken van een van de meest toonaangevende en innovatieve voedingsmiddelenbedrijven ter wereld.

  Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft, iets wat vanzelfsprekend is voor jou. Jouw authenticiteit doet je niet alleen uitblinken, maar geeft je ook energie.

  What’s next

  Solliciteer online of contacteer Hannelore Coussement, R&S Manager via hannelore.coussement alpro.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier