Test engineer
A.S. Adventure
Antwerp, Belgium
36 dagen geleden

Het avontuur :

Binnen A.S.Adventure Group ICT zijn er vier verschillende takken : traditioneel ICT, digital experience, systems & support en BI / rapportering.

Binnen digital experience vallen alle oplossingen die gebruik maken van nieuwe technologieën en data om onze klantenervaring top te maken.

Onze verschillende websites, onze mailing en digital advertising oplossingen, onze analytics tools en onze personalisatie oplossing vormen het geheel van digital experience.

Binnen deze tak zijn we op zoek naar een extra persoon voor ons functioneel team . Iemand die geïnteresseerd is om de 10 tal websites (die elke week een deploy / upgrade krijgen) tesamen met andere collega’s grondig door te testen alvorens deze op een kwaliteitsvolle manier naar onze eindklant te releasen en om kleinere verbeteringen voor te stellen / te analyseren.

Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij we innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe processen en technologieën.

Technologisch zijn we een early adoptor’ van nieuwe trends, willen we voortrekker zijn op de markt, gebruiken we cutting edge technologie om onze projecten te realiseren.

Samen met de ongeveer 50 collega’s zijn we zeer resultaatgedreven en pragmatisch.

Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, onze visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen.

Als bedrijf zijn we heel Agile, we gebruiken de SCRUM methodologie volledig. Al onze ontwikkelingen hebben een heel korte time to market’.

Je uitrusting :

 • Er wordt van deze persoon verwacht dat hij of zij heel agile, pragmatisch, oplossingsgedreven, analytisch, voldoende in detail werkt, hands-
 • on, communicatief en empathisch is.

 • Teamwork en een goeie communicatie is cruciaal voor jou.
 • Testervaring is een plus
 • Onze troeven :

  Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt.

  Je krijgt de kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf met een professionele uitstraling, een fascinerend productaanbod en een focus op klantentevredenheid

  Bovendien kan je rekenen op een marktconform salarispakket

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier