Kredietadviseur
AXA Bank
BERCHEM, ANTWERPEN, BRUSSELS, BELGIUM, BELGIUM
5 dagen geleden

Kredietadviseur (210002YJ)

Primaire locatie

BELGIUM-BRUSSEL BRUXELLES-BRUSSELS

Andere locaties

BELGIUM, BELGIUM-ANTWERPEN-BERCHEM

Omschrijving

Om ons bankkantoor AXA Bank Troon’ te Brussel te versterken, zijn we op zoek naar een voltijds commercieel medewerker kredieten :

In deze functie stel je je op als de kredietadviseur van onze klanten :

 • Je bent hét commercieel aanspreekpunt in het agentschap voor wat betreft de kredietbehoeftes van de klant
 • Je begeleidt de klant doorheen zijn journey door het geven van professioneel advies in het vinden van de juiste kredietoplossing.
 • Hierbij hou je rekening met de behoeftes van de klant enerzijds, maar ook met de kredietpolitiek en kredietstrategie van AXA Bank (vb.

  inzake kredietrisico).

 • Je biedt de klant een globaal pakket aan waarin ook de nodige verzekerings- en bankproducten opgenomen zijn die vereist zijn in het bekomen van het krediet en communiceert hierover duidelijk en transparant met de klant.
 • Je bent verantwoordelijk voor kwalitatief samenstellen en correct motiveren van het kredietdossier naar de kredietanalisten toe.
 • Je neemt spontaan contact op met klanten en prospecten op basis van marketinginzichten en CRM
 • Je beheert op een proactieve manier de bestaande kredietportefeuille en neemt acties om deze verder uit te bouwen
 • Kwalificatie

  Je haalt energie uit het voeren van een commercieel gesprek waarbij je je meerwaarde toont door het juiste advies te geven aan de klant rekening houdend met zijn behoeftes.

  Je kan de oplossingen / voorstellen op een duidelijke en transparante manier toelichten aan de klant, in de taal van de klant.

  Je werkt nauwgezet en efficiënt.

  Je hebt kennis van de wetgeving inzake kredieten en de regelgeving inzake fiscaliteit . Eveneens heb je een sterke kennis van kredietproducten om het juiste krediet te kunnen voorstellen aan de klant.

  Je respecteert de regelgeving en interne regels in de commerciële aanpak van de klant.

  De evoluties opvolgen in het kredietdomein interesseert je en je bent bereid om je kennis op peil te houden.

  Je beschikt over een bachelor en / of master met minimum 3 jaar ervaring hetzij als kredietanalist in een financiële instelling of bank, hetzij als kredietadviseur.

  Aangezien je onze Nederlandstalige klanten zal helpen, spreek je vlot Nederlands. Tweetalig Nederlands-Frans of beheersing van het Frans is een groot pluspunt gezien je werkplaats in het centrum van Brussel.

  Over AXA

  De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer.

  AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

  Our mission? Empower people to live a better life.

  Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

  AXA Bank is in België een sterke financiële speler met een eenvoudig en transparant aanbod voor particulieren en zelfstandige ondernemers.

  AXA Bank werd reeds vijf jaar op rij beloond met verschillende Bank Awards dankzij het enorme vertrouwen dat onze klanten in onze bank stellen.

  Eind 2020 wonnen we de Bank Award voor Beste Agentennetwerk enin 2019 de Awards voor Bank van het Jaar en Beste Agentennetwerk .

  Een duidelijk bewijs dat de combinatie van eenvoudige producten, toegankelijke online tools en de vertrouwde gezichten van meer dan 470 lokaal verankerde zelfstandige agenten wel degelijk werkt.

  AXA Bank bekleedt de vijfde plaats in de markt van Belgische woonkredieten. Ook beleggers vinden hun gading bij de bank, die sterk inzet op persoonlijk beleggingsadvies.

  Bij AXA Bank kom je terecht in een onderneming op mensenmaat . In het hoofdkantoor in Berchem (Antwerpen), dat vlot bereikbaar is via het openbaar vervoer, werken ongeveer 850 medewerkers.

  Benieuwd naar onze FAST cultuur en onze nieuwe manier van werken? Lees er meer over op axabank.be / jobs. Wie weet mogen we ook jou binnenkort welkom heten!

  Diversiteit en inclusie zijn belangrijk voor AXA. Wie, wat of hoe je ook bent of waar je voor staat, het zijn jouw talenten die het verschil maken.

  Wat we aanbieden

 • Een job waarin je zelf verantwoordelijkheid opneemt met een actief loopbaanbeleid en opportuniteiten voor interne mobiliteit die je de kans geven je carrière in eigen handen te nemen.
 • Een competitief verloningspakket met een waaier van aantrekkelijke voordelen : groepsverzekering, hospitalisatie- en ongevallenverzekering, kortingen op bank- en verzekeringsproducten, kinderopvang tijdens de schoolvakanties,
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier