product support
Randstad
Hasselt, Limburg
2 dagen geleden

job description

Ben jij een technisch productexpert? En zie je een uitdaging in het commerciële beheer en de opvolging van klantenaanvragen?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor ons team in verkooppunt Hasselt.HOE?Als Product Support zet je jouw commerciële vaardigheden in bij het voorstellen van nieuwe diensten, oplossingen en producten aan onze klanten.

Je staat nauw met hen in contact, zowel telefonisch als per mail. Nieuwe leads en mogelijkheden tot cross selling ontgaan jou tijdens deze rechtstreekse contactmomenten niet.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en de opvolging ervan voor klanten die actief zijn in de diverse sectoren (residentieel, tertiair, industrie).

Dit doe je in samenspraak met de respectieve teamleaders.Daarnaast bied je ook ondersteuning aan de Accountmanagers en Sales Consultants.

Om dit alles zo goed mogelijk uit te voeren, blijf je steeds op de hoogte van productinnovaties en tendensen in de markt.

Dit doe je niet alleen : je garandeert steeds een vlotte communicatie en samenwerking met de andere collega's en afdelingen.

Rapporteren doe je aan de verantwoordelijke Product Support.

qualification

Technisch secundair onderwijs Heb jij een bachelor diploma in een technische richting en kennis van CRM?Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen! Er zijn redenen genoeg om voor onze klant te kiezen.

Wij zetten er enkele op een rijtje : - Goede verloning met extra legale voordelen : groeps- en hospitalisatieverzekering - Jaarsectorpremie - Minimum 26 dagen verlof, vrij te kiezen! - Succeed Together , we stimuleren je om opleidingen te volgen en je technische expertise te ontwikkelen.

 • Persoonlijke korting in onze filialen. - Tal van groepsactiviteiten : familiefeest, sinterklaasfeest
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier