verpleegkundige in de regio van halle
Randstad
Halle, Vlaams-Brabant
3 dagen geleden

job description

Ben jij een verpleegkundige die graag een centje zou bijverdienen of op eigen ritme zou willen werken? Dit kan via Randstad Medical.

Wij werken nauw samen met het ziekenhuis in Halle. Je kan worden ingeschakeld op diverse afdelingen, naar jouw keuze. Kritieke diensten, algemene verpleegafdelingen, geriatrische afdelingen.

 • voor ieder wat wils. Je kan zelf laten weten op welke momenten je beschikbaar bent om te werken en wij proberen je dan maximaal in te plannen.
 • qualification

  Je bent in het bezit van een diploma als verpleegkundige, HBO 5 of bachelor. Je bent flexibel inzetbaar en kan je snel aanpassen aan een nieuwe situatie.

  Ervaring is een pluspunt maar schoolverlaters zijn ook zeker welkom om ervaring op te doen. Aantoonbare en relevante anciënniteit als verpleegkundige wordt overgenomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier